18 / 04 / 2024

ISS Türkiye nerede

ISS Türkiye nerede

Dünyanın lider Entegre Tesis Yönetim Hizmetleri şirketi ISS COO’su Engin Üstel’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, ISS Türkiye personeline büyük sürpriz ise Metin Şentürk konseri oldu.

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Türkiye’de meydana gelen tüm depremleri ayrıntılı bir şekilde takip edebileceğiniz ‘Sismik Harita’ paylaşıldı!

6 Mart’ta yaşanan depremler sonrasında herkes nerede deprem olduğunu ve olacağını merak ediyor. Bu doğrultuda hem Türkiye’deki hem de çevresindeki tüm depremleri takip edebileceğiniz Sismik Harita yayınlandı.

Apple aşıkları dikkat! Türkiye’de en ucuz iPhone 12 ve iPhone 13 nerede satılıyor? 13 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone 14 serisinin tanıtıldığı şu günlerde, Apple markasına ait olan diğer telefonlarda iPhone 12 ve iPhone 12'ün fiyatları son derece merak konusu. Peki, Türkiye'de en ucun iPhone 12 ve iPhone 13 nerede satılıyor? İşte detaylar...

10 ilde petrol mü bulundu? Hangi ilde petrol bulundu? Türkiye petrol kuyuları nerede?

Türkiye’de petrol bulundu mu? Hangi illerde petrol bulundu bu sorular son zamanlarda sıkça sorulmaya başlandı. Peki Türkiye’de petrol bulundu mu? İşte detaylar!

Türkiye’de 2021 yılında 786 milyar TL’lik konut satışı yapıldı!

Türkiye'de 2021'de 1 milyon 491 bin 856 konut satışı yapıldı. Peki en çok satış nerede oldu? Konut satışlarından en yüksek ticaret hacmi hangi ilde elde edildi? İşte ayrıntılar...

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

Türkiye'de en ucuz ve en pahalı konut nerede?

Konut almak isteyenler bu haberi okumadan konut almasın. Çünkü Türkiye'nin tamamında en ucuz ve en pahalı konut fiyatlarını sizler için araştırdık. Peki Türkiye'de en ucuz ve en pahalı konut nerede? İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Türkiye'de en yüksek kira bedeli nerede?

Kapalıçarşı, metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un ve Türkiye'nin en değerli yeri oldu. Kapalıçarşı'yı kira bedelinde İstiklal Caddesi, Bağdat Caddesi, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi ve Beşiktaş-Çarşı takip etti.

Türkiye'nin en büyük 2. kentsel dönüşümü nerede olacak?

Türkiye'nin en büyük ikinci kentsel dönüşüm projesinin uygulanacağı İskenderun, bambaşka bir kimliğe kavuşacak. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Dünya kenti olacağız" dedi

Türkiye'nin en büyük botanik şehir parkı nerede?

"Türkiye'nin en büyük botanik şehir parkı nerede?" sloganıyla tanıtılan Başakşehir Yeni Merkez projesi tamamlandığında Taksim meydanının iki katı büyüklüğe sahip olacak. Peoje İstanbul - Başakşehir'de yükseliyor.

Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?

Başakşehir Kent Meydanı projesi "Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıtla tanıtılıyor. 2016 yılının sonunda tamamlanacak olan kent meydanı Taksim meydanının iki katı büyüklüğe sahip olacak.

ISS Türkiye'nin engelsiz yıldızları yaza merhaba dedi!

Dünyanın lider Entegre Tesis Yönetim Hizmetleri şirketi ISS COO’su Engin Üstel’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, ISS Türkiye personeline büyük sürpriz ise Metin Şentürk konseri oldu.

Türkiye'nin önde gelen patronları nerede oturuyor

Türkiye"nin önde gelen işadamlarının büyük çoğunluğu, zenginliğin sembolü olan yalı ve köşklerde oturuyor. Boğaz"a nazır evlerde oturmayı tercih eden iş dünyasının isimleri, Bebek, Tarabya, Kuruçeşme, Kanlıca, Yeniköy, çengelköy gibi semtlerde yoğun olara

ISS Türkiye nerede Haberi

ISS Türkiye nerede

Dünyanın lider Entegre Tesis Yönetim Hizmetleri şirketi ISS, 25 Haziran 2014 tarihinde İstanbul Polonezköy Green House Garden Park’ta 248 engelli personeliyle bir araya geldi. ISS COO’su Engin Üstel’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, ISS Türkiye personeline büyük sürpriz ise Metin Şentürk konseri oldu. 

1901 yılında Kopenhag’da kurulmasının ardından 2005 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ISS, dünyada 500 binin Türkiye genelinde ise 29 binin üzerinde personeli ile hizmet veriyor. Türkiye’de en fazla istihdam sağlayan firmalar sıralamasında ilk 5’e giren ISS Türkiye, engelli istihdamı ile de dikkat çeken firmalar arasında yer alıyor.


ISS Türkiye’nin geleneksel olarak düzenlediği engelli pikniği geçtiğimiz gün Polonezköy Green House Garden Park’ta gerçekleşti. ISS Türkiye’nin İzmir, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Çorlu ve Ankara merkezlerinden gelen engelli personeli ile gerçekleşen etkinlik, ISS...