19 / 04 / 2024

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da TÜYAP'ta!

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da TÜYAP'ta!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı'na ev sahipliği yapacak.



Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’a ev sahipliği yapacak. 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında bu yıl 12.si gerçekleşecek İSMOB, yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini konuk edecek.


Türkiye'nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı(İSMOB), 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerini sergilemek üzere 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP’ta 12. kez kapılarını açacak.


Kuruluşundan bu yana hazırladığı 1.397 yurtiçi,158 yurtdışı fuar ile 97 ülkeden 263.177 firmaya hizmet veren ve Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu TÜYAP, bu yıl, dünyada markalaşmış bir fuar olan İSMOB’a ev sahipliği yapıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) öncülüğünde rekor sayıda yerli ve yabancı firmanın katılımıyla düzenlenen Türkiye mobilya sektörünün birlik platformu İSMOB, bu yıl da Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Afrika’ya uzanan geniş coğrafyadaki mobilya profesyonellerini, yeni adresi TÜYAP’ta ağırlayacak.


TÜYAP’ın Halep, Sofya, Tahran, Moskova, Tiflis ve Üsküp’te faaliyet gösteren 6 yurt dışı ofisi, Almanya, İtalya, İspanya, Fransa, Çin, Tayvan, Hindistan ve Kore’de bulunan 20’nin üzerinde yurtdışı temsilcilik ağı ile birlikte katılımcı ve ziyaretçiye yönelik doğrudan yürüttüğümüz tanıtım ve pazarlama çalışmalarının temelinde Türkiye’nin 1-3 saatlik uçuş mesafesinde yaklaşık 60 ülkeyi kapsayan ve 1.5 milyar nüfusu içine alan geniş bir coğrafyanın merkezinde yer aldığı gerçeği ile hareket edilmektedir. 


Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ni temsil eden ve sektörün global ölçekteki konumunu güçlendiren önemli çalışmalara imza atan MOSDER tarafından düzenlenecek fuarda; tasarımı ve kalitesiyle yoğun ilgi gören, işlevselliğiyle öne çıkan, özgün tasarımlarla hayat bulan mobilyalar sergilenecek. Kaliteli hizmet anlayışı ve teknik altyapısı ile Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar merkezi olan Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, toplam 120.000 metrekare sergi alanın da İSMOB Fuarı ile binlerce profesyonel ve sektör temsilcisini ağırlayacak.


Geri Dön