25 / 04 / 2024

İstanbul'un lüks villa projeleri 2013!

İstanbul'un lüks villa projeleri 2013!

Villalar her ne kadar ikinci ev ikinci hayat gibi görülse de artık şehrin merkezinde sadece yaz ayları değil 4 mevsim yaşayabileceğiniz şekilde tasarlanıyorlar. Fiyatlar ise 250 bin TL'den başlıyor 5 milyon dolara kadar çıkıyor...



Bundan bir kaç yıl önce villa denilince insanların aklına şehrin dışında bir yaşam akla gelirdi. Ama artık öyle değil. Şehrin merkezinde, doğayla iç içe bir çok villa projesi bulunuyor. Üstelik bu evler sadece yazlık olarak değil 4 mevsim yaşayabileceğiniz şekilde tasarlanıyor. Genelde ikinci bir ev olarak talep gören bu projeler, daha çok Zekeriyaköy, Çekmeköy, Şile ve Büyükçekmece gibi yerlerde konumlanıyor. Fiyatlar ise 250 bin TL'den başlıyor 5 milyon dolara kadar çıkıyor. 


İşte ikinci bir ev ikinci bir hayat isteyenler için o projeler...


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


1. Beylerbeyi'nde Boğaz manzaralı villa 2 milyon 750 bin dolar

Ergonomi İnşaat güvencesiyle Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Ruba Evleri, toplam 5 villadan meydana geliyor. 4 katlı olarak tasarlanan villalar, 2 milyon 750 bin dolar ile 3 milyon 750 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Haziran 2013'te teslim edilmesi planlanan Beylerbeyi Ruba Evleri'nde banka kredisi  kullanılabiliyor. Villaların Bağaz manzarasına sahip olduğu projede, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!



2. Bir Çamlıca masalı... 4 milyon 200 bin dolar

Selimoğlu Group tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Çamlıca Masalı Villaları, 8 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 farklı tipte 11 villadan oluşan projede, 850 ile 920 metrekare büyüklükte villa seçenekleri yer alıyor. Nisan 2013'te teslim edilmesi planlanan Selimoğlu Çamlıca Masalı Villaları'nda, fiyatlar 4 milyon 200 bin dolardan başlıyor, 4 milyon 300 bin dolara kadar yükseliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede, yüzme havuzu, sauna, spor alanları, Türk hamamı, her villa için 4 araç kapasiteli otopark ve fitness center bulunuyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


3. Soytez Vadi Evleri'nde 250 bin TL'den başlıyor

Soytez Vadi Evleri, Şile'de hayata geçiriliyor. Doğayla içi içe keyifli bir yaşamın kapılarını aralayap proje, sadece yazlık değil dört mevsim yaşanabilecek şekilde konforla donatılıyor. 4 farklı tipte villadan oluşan Soytez Vadi Evleri'nde ikiz villa ve müstakil villa seçenekleri yer alıyor. Projede, A tipi, 3+1 müstakil villa 375 bin  TL,  A tipi, 3+1 müstakil villa, büyük bahçeli 400 bin TL, B tipi 3+1 ikiz villa 275 bin TL, C tipi 2+1, ikiz villa 250 bin TL, D tipi 4+2 ikiz villa  ise 375 bin TL'den satışa sunuluyor. Şile’nin Çayırbaşı mevkiinde, çevresi ağaçlarla çevrili bir vadi içinde yer alan Soytez Vadi Evleri’nde, yürüyüş parkurları, fitness salonu, basketbol sahası, tenis kortu, cafe, restoran, mini bar ile ayrı filtre sistemine sahip çocuk ve yetişkin yüzme havuzları yer alıyor. Projenin Mayıs 2013'te teslim edilmesi planlıyor. 


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


4. Büyükçekmece'de bir Ege kasabası. 650 bin dolara havuzlu bahçeli villa

Arıkan Yapı güvencesiyle Büyükçekmece'de hayata geçirilen Park Village, toplam 144 villadan oluşuyor. Villa Sardes, Villa Thera, Villa Lagina, Villa Larisa, Villa Claros, Villa Trilye ve Villa Alinda tipinde farklı villardan oluşan projede konutlar 250, 300 ve 350 metrekare olarak tasarlanıyor. Projede 250 metrekare büyüklüğündeki Villa Sardes'te fiyatlar 650 bin dolar ile 700 bin dolar arasında değişirken, aynı büyüklükte Villa Thera'da ise 650 bin dolar ile 775 bin dolar arasında değişiyor. Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanan Büyükçekmece Park Village'te, konut bedelinin 3'te biri peşinat olarak veriliyor kalan tutar ise firma bünyesined 10 aya kadar taksitlendiriliyor. Arıkan Park Village'te her villanın kendine özel yüzme havuzu ve bahçesi bulunuyor. Projenin ortak alanlarında ise, tenis kortu, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu parkuru ve 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


5. Antriva'da hemen teslim villa 674 bin dolar

Antriva projesi Ant Yapı güvencesiyle Beykoz'da hayata geçiriliyor. 3 farklı tipte toplam 99 villadan oluşan projede, A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare, C tipi villalar 323 metrekare büyüklüğünde tasanlanıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Beykoz Antriva'da, fiyatlar 674 bin dolardan başlıyor 990 bin dolara kadar yükseliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Antriva'da, firma bünyesinde de kredi kullandırılıyor. Yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutar 120 aya kadar vadelendiriliyor. Dolar kurunun 1.50'ye sabitlendiği projede, yüzde 50 peşinat verildiğinde ise kalan tutar firma bünyesinde 24 ay taksitlendiriliyor. Antriva'da, yüzme havuzu,   tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyunları ve kafeler gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


6. Büyükçekmece Gölü kıyısında bir yaşam. 1 milyon 295 bin dolar

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen Gölmahal, 92 bin 470 metrekarelik bir alan üzerinde toplam 38 villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem konumları ve farklı mimarileriyle de dikkat çekiyor. Türkiye’nin ödüllü mimarları Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından titizlikle tasarlanan GölMahal Villaları, doğaya saygılı duruşu ile de fark yaratıyor. Suyun, güneşin ve havanın gücünü kullanarak kendi enerjini üreten proje, akıllı ev sistemiyle donatılıyor. Haziran 2013'te teslim edilmesi planlanan Yalçınlar Gölmahal'de, fiyatlar 1 milyon 295 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İlk etabının Haziran 2013'te teslim edilmesi planlanan Gölmahal Villaları’nda 10 bin metrekarelik ortak kullanım alanında tenis kortları, açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı sauna, buhar banyosu, fıtness salonu, oyun parkı, restoran ve kafesi bulunan bir de sosyal tesis yer alıyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


7. İmaj Garden'da 400 bin dolardan başlıyor

İmaj Garden Villaları, İmaj İnşaat güvencesiyle Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Toplam 20 villadan oluşan projede, bahçe dubleksi, çatı dubleksi ve villa seçenekleri yer alıyor. Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanan Zekeriyaköy İmaj Garden'da, fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor, 1 milyon 100 bin dolara kadar yükseliyor. Metrekare fiyatlar ise 2 bin 600 dolar ile 3 bin dolar arasında değişiyor. Yüzde 5 peşinatla villa sahibi olunabilen projede, kalan tutar 0.70 faiz oranıyla banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirimin yapıldığı İmaj Garden'da, şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla kampanyası da bulunuyor. Projede, fitness center, yüzme havuzu, mini aqua park, sauna, buhar odası, 24 saat güvenlik hizmeti, mini futbol sahası, mini gol sahaları, koşu alanları, sinema salonu ve karaoke odası gibi imkanlar bulunuyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


8. Orman, deniz ve vadi manzaları villalar 575 bin TL

Sharman Villaları, Zekeriyaköy'de Tes Gayrimenkul güvencesiyle inşa ediliyor. 2 etaptan oluşan projede, toplam 42 villa yer alıyor. Zekeriyaköy Sharman Villaları'nda 138 metrekare 3+1 bahçe dubleksi, 155 metrekare 3+1 çatı dubleksi seçenekleri yer alıyor. Villaların 575 bin TL'den satışa sunulduğu projede, teslimlerin Ağustos 2013'te yapılması planlanıyor. Yüzde 25 peşinatla ev sahibi olunabilen Sharman Vilları'nda, kalan tutar ise banka kredisi ile ödemiyor. Tüm konutlar orman, deniz ve vadi manzarasına sahip olduğu Sharman Zekeriyaköy Villaları'nda, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, fitness merkezi, güvenlik hizmetleri, yeşil alanlar, otopark, şelaleler, toplantı salonu ve kapalı oyun salonu gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Proje, Sarıyer – Çayırbaşı tüneli ve Maslak – Levent bölgesine 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!



9. Çekmeköy Essa Silva'da 1 milyon dolar

Essa Silva Villaları, Essa Gayrimenkul tarafından Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. 6 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede, toplam 8 villa yer alıyor. 300 ile 400 metrekare büyüklükte tasarlanan villalar 1 milyon dolar ile 1 milyon 200 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Son 4 villanın satışının devam ettiği Çekmeköy Essa Silva'da, kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Müstakil kullanım alanına sahip villardan oluşan proje, Boğaziçi Köprüsü'ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 15 kilometre mesafede konumlanıyor. Essa Silva'da, açık yüzme havuzu, her villa için 2 araçlık otopark,  çocuk bahçesi ve güvenlik  bulunuyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


10. Şile Viya Villaları'nda 400 bin TL'ye 3+1 müstakil villa. Hemen teslim

Şile'de 23 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Viya Villaları, Kopuz Şirketler Grubu imzasıyla inşa ediliyor. Toplam 52 villadan oluşan projede, 2 farklı tipte konut seçeneği bulunuyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Şile Villa Viya'da müstakil 3+1 villalar 400 bin TL ile 450 bin TL arasında, ikiz 3+1 villalar ise 350 bin TL ile 400 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen projede, kalan tutar ise 24 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Kopuz Viya Villları'nda, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, otopark, misafir otoparkı, dinlenme alanları, 24 saat güvenlik, site içi araç yollar, yürüyüş ve bisiklet parkuru,  özel bahçe ve peyzaj yer alıyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


11. Zekeriyaköy'ün kalbinde. 895 bin dolar

Deneyim İnşaat güvencesiyle Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Gülnar Evleri, 5 blokta toplam 10 villadan oluşuyor. 3 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Zekeriyaköy Gülnar Evleri'nde, 280 metrekare villalar 895 bin dolar ile 995 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede banka kredisi ile villa sahibi olunabiliyor. LEED Sertifikası'na uygun olarak tasarlanan Sarıyer Gülnar Evleri'nde, her villaya özel bahçe, isteğe bağlı olarak hizmetli odası ya da kiler, 24 saat güvenlik, açık yüzme havuzu, her villaya otopark, fitness, ankastre mutfak seti, merkezi uydu sistemi, klima sistemi ve her villaya yeterli büyüklükte depo alanları bulunuyor. 


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


12. Manşar Konakları'nda hemen teslim 200 metrekare ev 255 bin TL

MRC Proje ve Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla Ağva'da hayata geçirilen Manşar Konakları, toplam 14 villadan oluşuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Ağva Manşar Konakları'nda, 200-220 metrekare  konaklar 255 bin TL  ile 290 bin TL arasında, 230- 364 metrekare  konaklar 420 bin TL ile 490 bin TL arasında, 390-443 metrekare konaklar 510 bin TL ile 600 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 2+2, 5+2 ve 6+2 konut seçeneklerinin yer aldığı projede, banka kredisi ile ödemeler yapılabiliyor. Ataşehir'e 80 kilometre, Şile'ye 14 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 30 kilometre mesafede yükselen Manşar Konakları'nda, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


13. Zeytindalı Konakları'nda 450 bin dolardan başlıyor

Innsa Tower Turizm Sağlık A.Ş tarafından Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Zeytindalı Konakları, 4 bin 800 metrekarelik alan üzerinde 20 dubleks villadan meydana geliyor. Mart 2013'te teslim edilmesi planlanan projede, 213 metrekarelik bahçe dubleksi ve 180 metrekarelik çatı dubleksi konutlar yer alıyor. 5 bloktan oluşan Innsa Zeytindalı Konakları'nda fiyatlar 450 bin dolardan başlıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor. Zeytindalı Konakları'nın sosyal donatı alanları arasında, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna  fitness salonu ve peyzaj alanları bulunuyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


14. Doğal Yaşam Köyü'nde 94 metrekare 2+1 dubleks 215 bin TL

Doğal Yaşam Köyü, 5 bin 486 metrekare alan üzerinde 78 dubleks villadan oluşuyor. Saros İnşaat güvencesiyle Kumburgaz'da hayata geçirişen prode, konutlar 94 metrekare 2+1 dubleks şeklinde tasarlanıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Kumburgaz Doğal Yaşam Köyü'nde fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor 275 bin TL'ye kadar yükseliyor. Saros Doğal Yaşam Köyü'nde, 10 adet gölet havuz, buhar odası, 14 bin metrekarelik yeşil alan, havuz, Türk hamamı, sauna, market, hayvanat bahçesi ve botanik bahçe bulunuyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


15. Silivri Cennet Evleri'nde denize sıfır 5+2 villa 450 bin TL

Altup Yapı güvencesiyle Silivri'de hayata geçirilen Cennet Konakları, toplam 21 villadan oluşuyor. 8 bin metrekare alan üzerinde 21 bloktan oluşan projede 350 metrekare büyüklükte 4 katlı villalar bulunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Silivri Cennet Konakları'nda, denize sıfır, 5+2 villalar 450 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Silivri Cennet Evleri'nde; yüzme havuzu, yeşil alan, bahçe alanı, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve otopark gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


16. Tuzla Alsera Villaları'nda 530 bin dolara 4+1 villa

Alsera Konakları, Tuzla'da Alaybeyoğlu İnşaat  güvencesiyle inşa ediliyor. Toplam 22 villadan oluşan projede, 300 metrekare 4+2 ve 425 metrekare 5+2 villa seçeneği yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Tuzla Alsera Villaları'nda, 4+1 konutlar 530 bin dolardan, 5+2 konutlar ise 750 bin dolardan satışa sunuluyor. Son konutların satışta olduğu projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Deniz Harp Okulu'na yakın konumda bulunan Tuzla Alsera Konakları'nda, 2 adet yüzme havuzu, 51 araçlık otopark, oyun alanları, 8 bin metrekarelik yeşil alan, çocuk parkı, 24 saat güvenlik ve yürüyüş alanları bulunuyor. 


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


17. Zekeriyaköy Sunset Villaları'nda 5+2 ikiz villalar 1 milyon 145 bin dolar

Pera Sunset Villaları, Pera İnşaat tarafından Zekeriyaköy'da hayata geçiriliyor. 40 adet dubleks ve 2 adet villadan oluşan projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 dubleks konut  seçenekleri yer alıyor. Zekeriyaköy Pera Sanset'te büyüklükleri 99 ile 318 metrekare arasında değişen konutlar 338 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede, 1+1'ler 338 bin dolardan, 2+1'ler 450 bin dolardan, 219 metrekare 3+1'ler 678 bin dolardan, 173 metrekare 3+1'ler 512 bin dolardan, 245 metrekare 4+1'ler 769 bin dolardan, 257 metrekare 4+1'ler 814 bin dolardan, 281 metrekare 4+1'ler 892 bin dolardan, 278 metrekare 4+1'ler 778 bin dolardan, 5+2 ikiz villalar 1 milyon 145 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 30 peşinatla ev sahibi olunabilen projede, kalan tutar için banka kredisi kullanılabilir. Pera Sunset'te, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, cafe, çocuk oyun alanları, yerden ısıtma sistemi ve bilardo salonu gibi imkanlar bulunuyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


18. Sultan Reşat Konakları'nda 450 bin dolardan başlıyor

Sultan Resat Konakları 12 bin metrekare alan üzerinde toplam 16 villadan oluşuyor. M.Yılmaz İnşaat güvencesiyle Çekmeköy'de hayata geçirilen projede, 280 metrekare büyüklükte 3 katlı olarak tasarlanan villalar 450 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Çekmeköy Sultan Reşat Konakları'nda konut kredisi kullanılarak villa sahibi olunabiliyor. Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede, sosyal tesis ve yürüyüş yolları bulunuyor. 


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


19. İroko Konakların'de dekorasyonlu villalar 600 bin dolar

Penta Otomotiv ve İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de hayata geçirilen İroko Konakları, 2 bin 920 metrekare alan üzerinde 6 ikiz villadan oluşuyor. Kilyos Caddesi'ne 30 metre uzaklıkta yükselen projede, 3+1, 4+1 ve 5+1 villa seçeneklerinden oluşuyor. Fiyatların 600 bin dolar ile 800 bin dolar arasında değişiklik gösterdiği Zekeriyaköy İroko Konakları'nda, firma bünyesinde 18 aya kadar vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Dileyen banka kredisi de kullanabiliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede, konut sahibi olanlar aldıkları konutun iç dekorasyonunu kendi zevklerine göre yaptırabiliyor, bu uygulamada tüm maliyet Penta Otomotiv ve İnşaat tarafından karşılanıyor. Ücretsiz olan bu uygulamaya; parkeler, mutfak dolapları, şömine mermerleri, jakuzi ve sauna seçimleri dahil. İroko Konakları, Maslak'a 10 dakika, Kilyos Caddesi'nde 30 metre, Levent'e ise 20 dakika mesafede konumlanıyor.


İstanbul un lüks villa projeleri 2013!


20. Bolelli Konak'ta 580 bin dolara 7+1 villa

Bollelli Konak, 10 bin 52 metrekare alan üzerinde 34 tripleks villadan oluşuyor. Bolelli Grup tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen proje, 8 blokta 32 dördüz ve 2 müstakil villadan meydana geliyor. Projede, 270 metrekare büyüklüğe sahip 7+1 konaklar 580 bin dolar ile 720 bin dolar arasında değişen rakamlarla satışa sunuluyor. Mayıs 2013'te teslim edilmesi planlanan Bolelli Konak'ta, yüzme havuzları, fitness center, Türk hamamı, buhar odası, sauna, spor alanları, güvenlik ve otopark yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön