23 / 04 / 2024

İstanbul Vizyon Park'ta son 15 ofis! Metrekaresi 2 bin 800 dolar!

İstanbul Vizyon Park'ta son 15 ofis! Metrekaresi 2 bin 800 dolar!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, son ofis ve atölyeler için kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor...



İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, son ofis ve atölyeler için kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. Yüzde 90 doluluk oranına ulaşan projede, kalan altın değerlindeki birimler için peşin alımlarda yüzde 20 indirim avantajı yer alıyor. 60 ay vade imkanın da bulunduğu hemen teslim proje, Atatürk Havaalanı, organize sanayi bölgesi, fuar ve kongre merkezlerine yakın, E-5 ve Tem güzerga'ıındaki konumuyla la büyük ilgi görüyor. 


Gayrimenkul sektöründe yeni projeler ile faaliyetlerine sürdüren KUYAŞ, İstanbul Vizyon Park projesinde yer alan son ofis, atölye ve dükkanlarda kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Hemen teslim 15 ofis, 35 atölye ve 9 adet dükkan için özel olarak hazırlanan kampanyada, 60 ay vade ve peşin alımlarda yüzde 20 indirim avantajı yer alıyor. 5 ofis bloku ve üretim için de kullanılabilen 2 blok olmak üzere toplam 7 blok ve 807 birimin yer aldığı İstanbul Vizyon Park projesinde, 38 ile 170 metrekare arasında değişen son ofislerin fiyatları 167 bin dolardan başlıyor. Tavan yükseklikleri 5,70 metreye kadar çıkan çok amaçlı atölyelerin net metrekare birim fiyatları 2 bin 800 dolar iken, dükkanların metrekare fiyatları ise 3 bin 197 dolardan başlıyor. 


Sabah 




Geri Dön