20 / 04 / 2024

İstanbul'da sahibinden tartışılacak kiralık daire ilanı! Türk müşteriye uygun değil

İstanbul'da sahibinden tartışılacak kiralık daire ilanı! Türk müşteriye uygun değil

İstanbul'da sahibinden verilen bir ilan tartışma konusu oldu. Son dönemde artan göç dalgası nedeniyle sayıları hızla artan Suriye ve Afgan göçmenler 250 bin dolara konut satın alıp ev sahibi olabiliyor. İşte o göçmenler şimdi Türklere kiralık daire vermiyor.



İstanbul da sahibinden tartışılacak kiralık daire ilanı! Türk müşteriye uygun değil

"TÜRK MÜŞTERİYE UYGUN DEĞİL"

İstanbul, Esenyurt’ta 1+1 kiralık daire için internet sitesine ilan verildi. “Damon Bagheri” adlı hesaptan verilen ilanın açıklama bölümünde, “Türk müşteri uygun değil” yazması dikkat çekti. 

Bazı sosyal medya kullanıcıları “Suriyeliler, Türklere kiralık daire vermemeye başladı, yakında dükkanlarına Türk işçi çalıştırmıyoruz da yazacaklar” tepkisi gösterirken, bazıları ise ilanı veren kişinin İranlı olduğunu belirtti. 

Asgari ücrete ikinci zam tarihini canlı yayında AK Parti milletvekili açıkladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön