20 / 04 / 2024

İstanbul'da sürpriz para kulisi! Gözler Bakan Nebati'ye kilitlendi

İstanbul'da sürpriz para kulisi! Gözler Bakan Nebati'ye kilitlendi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, son dönemde yaşanan fiyat hareketleri hakkında kapsamlı bir değerlendirme yapacak. Bakan Nureddin Nebati'nin enflasyonla mücadelede konusunda sektör temsilcilerinden destek talep etmesi bekleniyor.



BAKAN DESTEK BEKLİYOR

Toplantıya, gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri katılacak.

Son dönemde yaşanan fiyat hareketlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerin yapılacağı toplantıda, Bakanlığın fahiş fiyat uygulamalarına başvuranlarla ilgili yürüttüğü çalışmalar neticesinde ortaya çıkan sonuçlar sektör temsilcileriyle paylaşılacak.

Toplantıda, Bakan Nebati'nin, piyasadaki fiyat mekanizmasını bozanlara yönelik denetimler konusunda bilgi vermesi, enflasyonla mücadele için sektör temsilcilerinden destek talep etmesi bekleniyor.

Emekli ve memur maaşlarına ek zam için hükümetin gizli çalışması ortaya çıktı! 4 bin liradan başlayacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön