16 / 04 / 2024

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.



İSTANBUL’DA ULAŞIM ÜCRETLERİ NE KADAR OLACAK?

Bu ay sonu yapılması planlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü (UKOME) toplantısında ulaşıma en az yüzde 50 zam yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İstanbul da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da ulaşıma gelmesi muhtemel yüzde 50 zamnın ardından öğrenci, tam bilet, aylık mavi abonman ve öğrenci kartları şu şekilde olacak:

İstanbul Kart Öğrenci : 4 Türk lirası
İstanbul Kart Tam : 8.22 Türk lirası
Mavi Kart tam : 645 Türk lirası
İstanbul Kart Sosyal : 5.88 Türk lirası
Mavi Kart sosyal : 400 Türk lirası
Mavi Kart öğrenci : 117 Türk lirası


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön