25 / 04 / 2024

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.



Yüzde 50 zammın ardından metrobüs fiyatlarında ve aktarma tarifelerinde de değişiklik olacak. 1 Ocak 2022’den itibaren mevcutta uygulanan ulaşım tarifesi şu şekildeydi:

İstanbul da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

‘’YÜZDE 50-60 ARASI ZAM OLMAZSA ULAŞIMI DURDURURUZ’’

UKOME'ye ay sonunda zam talebiyle gideceklerini söyleyen İstanbul Minibüsçüler Odası Başkanı Emin Alagöz, İstanbul Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Göksel Ovacık ve İstanbul Servisçiler Birliği Başkanı Turgay Gül, zam talebinin onaylanmaması hâlinde ulaşımı durduracaklarını duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön