19 / 03 / 2024

İstanbul'daki kaçak yapıların yıkımı başladı!

İstanbul'daki kaçak yapıların yıkımı başladı!

İstanbul Beykoz ve Arnavutköy'de yer alan kaçak yapılar yıkılmaya başladı. Gergin geçen yıkımlar havadan da görüntülendi.



 

İstanbul Valiliği, devlet ormanlarında 2017 yılından sonra usulsüz yollarla yapılan 315 muhtelif cinste kaçak yapının yıkılacağını açıkladı. Valiliğin açıklamasından sonra Beykoz ve Arnavutköy'de kaçak yapılar yıkılmaya başladı.

İstanbul daki kaçak yapıların yıkımı başladı!

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Valilik tarafından yapılan açıklamada "İstanbul Orman Bölge Müdürlüğünce 31.12.2017 tarihinden sonra yapıldığı tespit edilen 315 kaçak yapının, 775 sayılı Gecekondu Kanunu'nun 18. Maddesi gereğince bulunduğu yer belediyesince yıkılması için 14 ilçemizin belediye başkanlığına bildirimde bulunulmuştur.

İstanbul daki kaçak yapıların yıkımı başladı!

Valiliğimizin koordinasyonunda; Arnavutköy, Beykoz, Çatalca, Çekmeköy, Eyüpsultan, Kağıthane, Kartal, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultangazi, Şile ve Ümraniye ilçelerimizdeki kaçak yapıların yıkılması amacıyla belediyelerimizce oluşturulan yıkım ekiplerine valiliğimizce görev sorumluluk alanlarına göre Jandarma ve Polis ekipleri görevlendirilerek her türlü güvenlik desteği sağlanmış ve gerekli bütün önlemler alınmıştır" ifadeleri yer aldı.

İstanbul daki kaçak yapıların yıkımı başladı!

Valiliğin açıklamasından Beykoz ve Arnavutköy'de kaçak yapılar yıkılmaya başladı. Gergin geçen yıkımlar havadan da görüntülendi.

İstanbul ormanlarında 315 kaçak yapı yıkılacak!

İstanbul'daki kaçak yapılar için düğmeye basıldı!

İstanbul'daki kaçak yapılar ilçe ilçe tespit ediliyor!


Geri Dön