20 / 04 / 2024

İstanbul'un en büyük ikinci kültür merkezi inşa ediliyor!

İstanbul'un en büyük ikinci kültür merkezi inşa ediliyor!

Sağlık ve eğitim alanında yatırımlarını hızlandıran Okan Holding, yaklaşık 400 milyon lira yatırımı hayata geçirdi. Firma, 25 milyon dolara kültür merkezi kurdu.



Sağlık ve eğitim alanında hizmet veren Okan Holding, İstanbul'un en büyük ikinci kültür, sanat ve kongre merkezini açmaya hazırlanıyor. Bin 550 kişilik çok amaçlı bir konferans salonu, 4 katlı kütüphane ve sergi salonu, faye ve kokteyl alanlarına ev sahipliiği yapan Bekir Okan Sanat, Kültür ve Kongre Merkezi 25 milyon dolara (yaklaşık 130 milyon lira) inşa ediliyor.

400 MİLYON DOLARLIK EĞİTİM YATIRIMI

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre,  İstanbul'un ikinci büyük sanat merkezinin Eylül ayında açılması planlanıyor. Frimanın hastanelerle birlikte eğitim yatırımı 400 milyon dolara ulaştı.

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Tuzla’da Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Acıbadem’de Polikliniğimiz, Mecidiyeköy ve Tuzla’da diş hastanelerimizle Türkiye’nin sağlık sektörüne önemli katkılarda bulunduk. Öğrencilerimiz burada pratik eğitim alma imkanına sahip. Ayrıca işe alımlarda mezunlarımıza öncelik veriyoruz. Mezunlarını işe yerleştirme hızında 12. üniversiteyiz" diye konuştu.
 


Geri Dön