19 / 04 / 2024

Okan holding eğitim yatırımı

Okan holding eğitim yatırımı

Sağlık ve eğitim alanında yatırımlarını hızlandıran Okan Holding, yaklaşık 400 milyon lira yatırımı hayata geçirdi. Firma, 25 milyon dolara kültür merkezi kurdu.

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sercons Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Tosyalı Holding'ten Kilis’e yeni eğitim kampüsü!

Tosyalı Holding’in eğitime destek sağladığı yeni adres Kilis oldu. Türkiye'de bu zamana kadar onlarca eğitim yatırımını üstlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devreden Tosyalı, şimdi de Kilis merkezinde eğitim kampüsü için çalışmalara başladı...

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

Rönesans Eğitim Vakfı gençlerin pusulası oldu!

Rönesans Eğitim Vakfı, “Genç Keşif Programı Pusula” ile üniversite mezunlarına, Rönesans Holding bünyesinde iş imkanı sunacak. Türkiye’nin 81 farklı ilindeki 156 üniversiteden 11 bin başvurunun yapıldığı program için mülakatlar başladı.

Server Holding'in eğitim kurumları kapanacak mı?

Nakşibendi Tarikatı'ndan İskenderpaşa Dergahı ilişkisiyle bilinen Server Holding'in eğitim kurumları hızlı yükselişi ile dikkat çekiyor. Peki Server Holding'in eğitim kurumları kapatılacak mı?

Trabzon Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi açıldı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın desteğiyle Trabzon Sürmene’de yaptırılan “Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi”, Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle düzenlenen törenle hizmete girdi.

Rönesans Eğitim Vakfı 43 ağacı kurtardı!

Rönesans Holding'in kurduğu Rönesans Eğitim Vakfı, önceliği olan eğitim yardımlarının yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de aktif olarak katkıda bulunuyor.

Sözüneri Mimarlık, Propa Holding'e 37 katlı rezidans projesi hazırlıyor!

Bursa'da ve Türkiye'nin değişik bölgelerinde çok sayıda konut, sağlık, eğitim, sanayi ve turizmi tesisi projesine imza atan Sözüneri Mimarlık, şimdi de Propa Holding tarafından İstanbul Kartal'da yapılacak 37 katlı rezidansın projesini hazırlıyor.

Yozgat'ta okul öncesi eğitim birimi açıldı!

Yozgat'ta Okul Öncesi Eğitim Birimi Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz tarafından eşi Filiz Yılmaz adına açıldı. Eğitim biriminin açılış törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Rönesans Eğitim Vakfı, Kahramanmaraş'ta Keriman Çetinkaya Anaokulu’nu açtı!

Rönesans Eğitim Vakfı, Kahramanmaraş'ın ilk bağımsız anaokulu olan Keriman Çetinkaya Anaokulu’nu açtı. Rönesans Holding, Keriman Çetinkaya Anaokulu açılışından ilk fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştı...

Rönesans Holding, TED Rönesans Koleji'nin tüm gelirini eğitime aktaracak!

Rönesans Holding, eğitim sektöründe yaptığı yatırım ve desteklere hız veriyor. Eğitimden elde ettiği gelirleri tekrar eğitime aktaracak olan Rönesans Holding, bu yatırımlarını Rönesans Eğitim Vakfı aracılığıyla yürütüyor...

Özak Global Holding’ten sosyal sorumlulukta eğitim ve sağlık atağı!

Özak Global Holding, Türkiye’nin iki önemli alanı eğitim ve sağlıkta kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına hız verdi. Diyarbakır’da bir lisede kütüphane kuran holding, aynı zamanda LÖSEV’e de destek verdi.

Erdoğan Demirören TOGEMDER'e iki özel eğitim okulu bağışladı!

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın engelli çocuklar için okul öncesi eğitim için kurduğu TOGEMDER projesine, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören iki adet özel eğitim okulu bağışladı...

Okan holding eğitim yatırımı Haberi

Okan holding eğitim yatırımı

Sağlık ve eğitim alanında hizmet veren Okan Holding, İstanbul'un en büyük ikinci kültür, sanat ve kongre merkezini açmaya hazırlanıyor. Bin 550 kişilik çok amaçlı bir konferans salonu, 4 katlı kütüphane ve sergi salonu, faye ve kokteyl alanlarına ev sahipliiği yapan Bekir Okan Sanat, Kültür ve Kongre Merkezi 25 milyon dolara (yaklaşık 130 milyon lira) inşa ediliyor.

400 MİLYON DOLARLIK EĞİTİM YATIRIMI

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre,  İstanbul'un ikinci büyük sanat merkezinin Eylül ayında açılması planlanıyor. Frimanın hastanelerle birlikte eğitim yatırımı 400 milyon dolara ulaştı.

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Tuzla’da Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Acıbadem’de Polikliniğimiz, Mecidiyeköy ve Tuzla’da diş hastanelerimizle Türkiye’nin sağlık sektörüne önemli katkılarda bulunduk. Öğrencilerimiz burada pratik eğitim...