18 / 04 / 2024

İstanbul’un nüfusunu 4-5 milyon azaltacak öneri

İstanbul’un nüfusunu 4-5 milyon azaltacak öneri

Linkedin'den kaleme aldığı "Uzaktan çalışma modeli fırsat olabilir mi?" başlıklı yazısında Ali Haydar Bozkurt, bu uygulamanın İstanbul'u her anlamda rahatlatacağını savundu. Şirketlerin çalışanlarının başka şehirlerden çalışması için teşvik paketleri çıkarması gerektiğini de dile getiren Bozkurt, ya



Elbetteki firmaların da bu konuda içten ve adil davranması bir başka gerekli ve de önemli husus olarak akla gelmekte; başka şehirlere yerleşen çalışanların ücretlerinde ve yan haklarında, bu durumu fırsat bilerek/gerekçe sunarak, pozisyonun ücret ve yan haklar paketlerinde en küçük bir azalma olmamasına da özen gösterilmelidir.

Acaba farklı çalışma modellerinin uygulanmaya başlandığı böylesi bir dönem, bu gibi projeleri tartışmak için doğru zaman olabilir mi?"  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön