26 / 04 / 2024

İşte ilk zamlı otomobiller! Toyota ve Opel otomobil fiyatlarına ne kadar zam geldi?

İşte ilk zamlı otomobiller! Toyota ve Opel otomobil fiyatlarına ne kadar zam geldi?

Türkiye’de yeni yılla birlikte gelen zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son gelen zam haberi ise otomobilden. Yeni yıl zamlarını ilk açıklayan firmalar ise Toyota ve Opel oldu. İşte yeni zamlı fiyatlardan bazıları…



Otomobil de yeni yılın ilk günlerinde gelen zamlardan nasibini aldı.Sektörde ilk zam haberini açıklayan şirketler ise Toyota ve Opel oldu.

İşte ilk zamlı otomobiller! Toyota ve Opel otomobil fiyatlarına ne kadar zam geldi?

Yeni yılla birlikte 2023 model sıfır araç fiyatları açıklanmaya başlandı. Otomobil hayali kuran milyonların moralini bozacak ilk zam haberleri Opel ve Toyota verdi.

Otomobil markalarının belirlediği fiyatlarla yeniden şekillenen listeleri etkileyen faktörler arasında yeni yılla birlikte gelen enflasyon zammı da bulunmakta.

TOYOTA 2023’ÜN ZAMLI FİYAT LİSTESİNİ AÇIKLADI

Yeni yıl zamlarıyla ilgili ilk açıklamayı yapan markalardan biri Toyota oldu. 2023 model sıfır araç fiyatları ile ilgili ilk listeyi yayımlayan Toyota, her modeli için farklı zam oranı belirledi. En düşük zam miktarının ise 30 bin liranın üzerinde kaldığı belirlendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön