28 / 03 / 2024

İşte İstanbul'daki kampanyalı 20 konut projesi!

İşte İstanbul'daki kampanyalı 20 konut projesi!

2017 yılının tüm olumsuzluklara rağmen 2016'dan farklı olması bekleniyor. Özellikle konut sektörü için 'kur' artışının satışlar üzerinde etkisi olabilir.



Konut sektörü için 2017, tüm olumsuzluklara rağmen satış rekorunun beklendiği 2016'dan farklı olabilir. Özellikle 'kur' artışının satışlar üzerinde etkili olması bekleniyor. Sektör ise kampanyaları aralıksız bir şekilde sürdürüyor.


Geçtiğimiz yıl kasım ayında 1 milyon 200 bin adetlik satışla rekor sinyali veren konut satışlarının olumlu ivmesi aralıkta da sürdü. Henüz resmi rakamlar olmamasına karşın satış rakamlarının yıl sonunda en az 1 milyon 300 bin olması bekleniyor. Sektör temsilcileri yaşanan darbe girişimi ve diğer olumsuz olaylara karşın tarihi rekorun kırılacağını düşünüyor.


Ancak geçtiğimiz yıl yaşanan beklenmedik olaylar ve bu yıla da taşınan 'kur' sorunu gibi faktörler konut satışlarında zor bir yıl geçirilmesine neden olacak. Bu nedenle konut sektöründe bu yıl ciddi kampanyalar düzenlenmesi bekleniyor.


İstanbul'da konut kampanyaları yeni yılda hız kesmedi. Firmalar peşin ödemeye ciddi avantajlar sunarken, uzun vadede de faiz oranını minimize etti. Bir firma ise 'dolar bozdur' kampanyasına destek olarak kurunu tüketici lehine 4 TL'ye sabitledi. İşte İstanbul'daki kampanyalı konut satışlarından bazıları:


1) Resim İstanbul 


Ortadoğu Grup projesi olan Resim İstanbul'da yüzde 15 net indirim ve 60 ay yüzde 0.66 faiz oranı imkanı var. Proje Sancaktepe'de yer alıyor.


 https://www.resimistanbul.com


2) Kurtköy 360


Hanesel ve Demirbaş iş ortaklığıyla geliştirilen Kurtköy 360 projesinde iki seçenek var.İlk seçenek; yüzde 0 peşinat, yüzde 80 kredi ile yüzde 20'si teslimde ödeme şansı sağlıyor.İkinci seçenek ise; 120 ay vade yüzde 0.70 faiz ile yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i krediyle ödeme hakkı veriyor.


www.360kurtkoy.com


3) Moment İstanbul


Kartal'da yükselen Moment İstanbul, yüzde 25'e varan indirimler sunuyor. 1+1 dairelerin dahil olmadığı kampanya 31 Ocak'a kadar sürecek. Proje AC Yapı tarafından gerçekleştiriliyor.


http://momentistanbul.com


4) Ondörtüç Pendik


İnsay yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik'te ocak ayı sonuna kadar sürecek olan yeni yıl kampanyası ile sıfır peşinat imkanı sunuyor. 120 aya kadar vadelendirilen ödemelerin yanında, banka kredisi ve peşin satışlarda artı olarak yüzde 10 daha iskonto yapılıyor.


http://www.ondortuc.com


5) Yaşam Plus


Bağcılar'da Diztaş İnşaat tarafından gerçekleştirilen Yaşam Plus projesinde 4 farklı kampanya imkanı sunuluyor. İlk tercih peşinde yüzde 10 indirim, ikinci tercih yüzde 50 peşin 60 ay faizsiz ödemeyi kapsıyor. Üçüncü tercih; yüzde 25'i peşin 60 ay 0,39 faiz oranı ya da yüzde 0,69 faiz oranıyla 120 ay ödeme...Son tercihte ise yüzde 8 KDV alınmıyor.


http://yasamplus.com


6) Skyland İstanbul


Mart 2017’de teslim edilecek en prestijli Skyland İstanbul, kısa bir süre devam edecek kampanyası ile müşterilerine İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor.


http://www.skylandistanbul.com/tr


7) STRADA:


Akzirve, Bahçeşehir'de bulunan Strada Projesi’nde uygun ödeme fırsatı sunduğu yeni kampanyasını duyurdu. Yeni kampanya, banka kredili rahat ödeme modeli, uzun vadeli ve düşük oranlı ödeme fırsatıyla ayda 1.900 TL taksitle STRADA’dan ev sahibi olma imkanı yaratıyor. Dairelerin KDV dâhil 268 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu STRADA’da, yaşamak ya da yatırım amacıyla konut sahibi olmak isteyenlere ayrıca 40 ay firma ödemeli vade imkânı da sağlanıyor.


www.stradabahcesehir.com


8) Onur Park Life İstanbul


Onur Park Life İstanbul yüzde 5 peşinat, yüzde 20 teslimde ödeme fırsatının yanı sıra, 0,69 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme avantajı sunuyor. Proje Esenyurt'ta bulunuyor.


www.onurparklife.com


9) Park Residences Cadde


TL kampanyasına Kadıköy'deki Park Residences Cadde’de destek veriyor. Mevcut durumda 3.8 TL olan dolar kuruna karşın, projeden ev sahibi olmak isteyenlerin 1 doları 4 lira sayılacak. Böylece yatırım yapmak isteyenler belli bir oranda kar elde etmiş olacak.


 http://www.parkresidencescadde.com


10) Ncadde Hayat Residence


Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı’nda inşa edilen Ncadde Hayat Residence'da satışlar devam ediyor. Lansman öncesi 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan 204 daire ve sekiz ticari üniteden oluşan proje, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinde...


www.ozyurtlar.com


11) Westside İstanbul


Beylikdüzü'nde bulunan WESTSIDE İstanbul peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlıyor. 10 bin TL peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 10 yıl vade imkanı sunuyor.


http://www.westsideistanbul.com.tr


12) Terrace Mix


İnanlar İnşaat'ın Beylikdüzü'nde bulunan projesi Terrace Mix'te peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanıyor. 2'nci bir seçenek ise 120 ay yüzde 0.53 kredi oranı... 


http://www.terracemix.com/


Sur Yapı, 'Olur Olur Bal Gibi Olur' isimli konut kampanyası ile sıfır faiz, sıfır peşinat ile 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyor. İşte bu imkanın sunulduğu 9 proje:


13) Lavander


Sancaktepe’de satışına başlanan Lavender projesi, üç cephesinden yola bağlantılı olan projenin Tem otoyoluna da cephesi bulunuyor. Kuzey Marmara otoyoluna, hızlı tren hattına komşu konumda yer alan Lavender tamamlanmak üzere olan Çekmeköy – Sancaktepe metrosunun Samandıra durağının da yanında.


http://suryapilavender.com.tr


14) Şehir Konakları


Şehir Konakları 200 milyon TL yatırım değeriyle 13 dönüm arazi üzerine Ümraniye’de inşa ediliyor. Şehir Konakları konut projesi, Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı üzerindeki istasyona 600 metre uzaklıkta. 


 http://www.sehirkonaklari.com.tr


15) Gölbahçe Evleri


Paşaköy gişeleri, Kuzey ormanları ve TEM otoyolunun yanında bulunan Gölbahçe Evleri, Ataşehir’e yaklaşık 10 dakika mesafede bulunuyor.


www.golbahceevleri.com.tr


16) İlkbahar


Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar da Ataşehir’e 10 dakika mesafede bulunuyor. Aileler için yaşam kompleksi olan İlkbahar, dubleks ve bahçe teraslı daireleriyle dikkat çekiyor.


http://www.suryapiilkbahar.com.tr


17) Exen İstanbul


Her iki boğaz köprüsüne olan yakınlığı ile dikkat çeken Exen İstanbul’da, 10 dönümlük meyve bahçeleri ile bezeli kendine özel bir koru, 3 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yer alan sosyal tesis, bin metrekarelik fun golf sahası, çocuklar için özel tasarlanan macera parkuru ve daha birçok sosyal imkân sağlanıyor.


www.exenistanbul.com.tr


18) Axis İstanbul


Axis İstanbul ofis ve AVM projesi, merkezi bir noktada ve ulaşım ağlarına yakın. A Plus ofislerin bulunduğu Axis İstanbul projesinin ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu yer alıyor. Metrobüse sadece 600 metre mesafede bulunan Axis İstanbul’un yakınındaki Bayrampaşa Metro İstasyonu vasıtasıyla Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehrin önemli finans, ticaret, sanayi, turizm, eğitim, kültür ve sanat merkezleri gibi noktalarına kolayca ulaşılabiliyor.


https://www.suryapi.com.tr/


19) Ispartakule Bahçeyaka


Ispartakule’de 220 milyon TL yatırımla Bahçeyaka Ispartakule projesinin inşası sürüyor. 


http://www.suryapibahceyaka.com.tr/



20) Mirage Rezidans


Mirage Rezidans, Atatürk Havalimanı’nın yakınında, TEM otoyolu ile E5 otoyolunun arasında bulunuyor. 


www.suryapimirage.com.tr


Dünya


Geri Dön