26 / 04 / 2024

İstmarina projesi dünya finalinde birinci oldu!

İstmarina projesi dünya finalinde birinci oldu!

Avrupa gayrimenkul ödüllerinden 8 projede 15 ödülle dönen DAP Yapı, İstmarina projesi ile Avrupa birincisi olarak katıldığı dünya finalinden de birincilikle döndü. DAPYapı, gayrimenkulün dünya kupasını kaldırmış oldu.



TEK PROJE OLDU 

DAP Yapı'nın İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'International Property Awards'da, '2014-2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünyanın En İyi Projesi' seçildi. DAP Yapı'nın, TOKÎ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. işbirliği ile Kartal sahilinde gerçekleştirdiği îstMarina, Türkiye ve komşu ülkelerden ödüle layık görülen tek proje oldu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkam Ziya Yılmaz, ödülle ilgili bir açıklamada bulundu. 


'DEĞER KATTIK' 

Türkiye'yi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmenin gurur verici olduğunu söyleyen Ziya Yılmaz, "ÎstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Çalışmalarımızın karşılığım önce Londra'dan akabinde Dubai'den aldığımız uluslararası ödüllerle taçlandırdık. Türkiye'den ödüle layık görülen tek proje İstMarina oldu. Bu ödülü aynı zamanda ülkemiz adma aldık. İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer kattık" dedi. 


YOLA DEVAM 

Geleceğin projelerini üretmeye ve Türkiye'yi bu alanda temsil etmeye devam edeceklerini de anlatan Ziya Yılmaz, "Bu ödül ile sorumluluğumuz bir kat daha arttı. 

Dünya çapında kazanüan ödüller uzun süren detaylı çalışmalar ve hayallerin birer ürünü oldu. Biz sadece ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyor geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyoruz. Çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 


Posta


Geri Dön