25 / 04 / 2024

İtalyan bankasından dolarla ilgili yeni tahmin geldi! O tarihte yer yerinden oynayacak...

İtalyan bankasından dolarla ilgili yeni tahmin geldi! O tarihte yer yerinden oynayacak...

Dolar kuru hareketliliğine haftanın son işlem gününde devam ederken, İtalyan bankasından dolarla ilgili yeni tahmin geldi. İşte ayrıntılar...



İTALYAN BANKASINDAN YENİ TAHMİN

Yatırımcılar tüm dikkatlerini dolar fiyatlarına yönelik gelişmelere çevirmesiyle birlikte, UniCredit Research analistleri, Fed'in agresif faiz oranlarını koruma planlarının ortasında, ABD dolarının 2022'nin geri kalanında ana para birimleri karşısında güçlü kalacağını tahmin etti. Ancak analistler, gelecek yıl ABD dolarında hafif bir aşağı yönlü düzeltme beklediklerini de açıkladılar.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön