29 / 03 / 2024

İtalyan bankasından dolarla ilgili yeni tahmin geldi! O tarihte yer yerinden oynayacak...

İtalyan bankasından dolarla ilgili yeni tahmin geldi! O tarihte yer yerinden oynayacak...

Dolar kuru hareketliliğine haftanın son işlem gününde devam ederken, İtalyan bankasından dolarla ilgili yeni tahmin geldi. İşte ayrıntılar...



PİYASALARDA NELER OLUYOR?

Analistler, enflasyon ve durgunluk arasında gidip gelen endişelerin küresel olarak yatırımcı fiyatlandırmasında belirsizlik yaratmaya devam ettiğini söyledi. Analistler, emtia fiyatlarındaki düşüş eğiliminin, merkez bankalarının enflasyonu düşürmeye ve agresif duruşlarını yumuşatmaya yardımcı olabileceği beklentilerini öne çıkardığını söyledi.

İtalyan bankasından dolarla ilgili yeni tahmin geldi! O tarihte yer yerinden oynayacak...

UniCredit'in döviz piyasası stratejisti Roberto Mialich yaptığı değerlendirmede, "Fed'in faiz artırımları Aralık ayında sona erdikten sonra daha az güçlü bir ABD doları öngörüyoruz. Kısmi bir düzeltmenin 2023'ün son bölümünde daha belirgin olmasını, Fed'in 2023 dördüncü çeyrekte para politikasını gevşetmeye başlamasını bekliyoruz" diye konuştu.

UniCredit, euro/dolar paritesinin 2023 dördüncü çeyreğinde 1,12 seviyesine kadar yükselmesini bekliyor.

Doları olanlar pusuya yatmış bekliyor! Dikkat dolar yükseliyor! Dolarda son durum 24 Haziran 2022...

Merkez Bankası faizi 'pas geçerse' dolar ne olur? Piyasa uzmanı İslam Memiş nefes kesen açıklamayı yaptı...

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer Bitcoin hangi seviyeden alınmalı sorusuna yanıt verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön