26 / 04 / 2024

İttifak İnşaat Sağlık Kent teslim tarihi!

İttifak İnşaat Sağlık Kent teslim tarihi!

Firma: İttifak İnşaat

Proje: Sağlık Kent

Sağlık Kent projesinde 2 oda 1 salon daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İttifak İnşaat Sağlık Kent teslim tarihi bilgisine göre projede yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor...



İttifak İnşaat imzası yaşama geçirilen  Sağlık Kent  projesi toplamda 577 adet daireden meydana geliyor. Satışların devam ettiği Sağlık Kent Konutları lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor.  İttifak İnşaat  Sağlık Kent teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor.


Sağlık Kent Esenyurt Evlerinde ayrıca yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, güvenlik, spor tesisler, otopark ve süs havuzları gibi sosyal imkanlarda yer alıyor. Sağlık Kent satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 120 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire alternatiflerin sunulduğu Esenyurt Sağlık Kent Evleri 3 blok olarak yükseliyor. İttifak İnşaat Sağlık Kent teslim tarihi bilgisinden önce projede yer alan dairelerin alanlarından bahsedelim.


Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Sağlık Kent Esenyurt Evlerinde 2 oda 1 salon daireler 79 metrekare ile 98 metrekare arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 118 metrekare olarak tasarlandı.


İttifak İnşaat Sağlık Kent teslim tarihi bilgisine göre projede yer alan daireler hemen teslim ediliyor. Yaşamın başladığı Sağlık Kent satılık daire fiyatlarına göre 2 oda 1 salon daireler 120 bin TL ile 200 bin TL arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 160 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor.


Esenyurt Sağlık Kent iletişim:

Telefon: 0212 852 28 29

Web Adresi: www.saglikkent.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön