20 / 04 / 2024

İzmir Gaziemir Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık iş yeri!

 İzmir Gaziemir Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık iş yeri!

İzmir Gaziemir Belediyesi, Gaziemir İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bulunan dubleks işyerini satışa çıkardı. İhalesi 8 Eylül Perşembe günü yapılacak taşınmazın bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.





Gaziemir İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bulunan dubleks işyeri İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından satışa çıkarıldı. 8 Eylül Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 



GAZİEMİR BELEDİYESİ’NDEN TAŞINMAZ SATIŞ İHALE İLANI



İlçe: Gaziemir

Mahalle: Gazi

Ada: 70

Parsel: 20

Yüzölçümü: Zemin: 268,88 metrekare -  1.kat: 339,95 metrekare 

Muhammen Satış Bedeli: 4.500.000,00 TL.

İhale Tarihi: 08/09/2016

İhale Saati: 11:00





Yukarıda listelenilen taşınmaz 2886 sayılı kanunun 35/a Maddesi uyarınca Kapalı Zarf ile Teklif alınmak suretiyle Açık Arttırma Usulü ile ilanda belirtilen tarih ve saatte Gaziemir Belediyesi Encümeni tarafından Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.


1- Satış İhalelerinde alıcıları tarafından ihale bedeli 2886 sayılı kanunun 57. maddesine göre peşin ödenecektir.


2- İhaleye ait genel şartlar ve diğer belgeler mesai saatleri içerisinde belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir veya isteklilere 100 TL. karşılığında verilir.


3-İhaleye katılabilmek için; ilgililer şartnameye uygun hazırlayacakları tekliflerini 08/09/2016 Perşembe günü saat 10:00’a kadar Plan Proje Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.


4- Satış ve devirlerle ilgili her türlü vergi, resim, karar pulu ve harçlarla diğer giderler ile birlikte alıcıya aittir.


5- İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri, geçici teminat bedelini ihale başlama saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri veya iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırmaları gerekmekte olup postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.


6- A) İÇ ZARF


İç zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecektir.


a) Teklif Mektubu,


b) Teklif Mektubu, ihaleye iştirak eden özel ve tüzel kişiler, teklif sahibi (kendisi) veya kanuni vekili


tarafından imzalanacak ve bu teklifte şartname ve eklerini aynen kabul ettiğini belirtecektir. Teklifler hem rakamla hem yazıyla açık olarak yazılacaktır. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunan teklifler reddedilir ve hiç ihaleye girmemiş sayılır.


B) İÇ ZARFIN KAPATILMASI


Bu teklif bir zarfa kapatıldıktan sonra, zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olan açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir.


C) DIŞ ZARF


Dış zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecektir.


a) Teklif Mektubunu içeren iç zarf


b) Yüzde 3 geçici teminatı yatırdığına dair belge


c) İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname


d) Kanuni ikametgah Belgesi (Gerçek kişiler için)


e) Türkiye de tebligat için adres göstermesi.


f) Nüfus Sureti


g)Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve /veya Sanayi Odasından, ihale tarihinin içersinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge ve faaliyet belgesi


h) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri istenen belgeleri vereceklerdir.


ı) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz.


i) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.


j) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.


D) DIŞ ZARFIN KAPATILMASI: Yukarıda belirtilen belgeler ve iç zarf bir zarfa konarak kapatılacaktır. Bu zarfın üzerine isteklinin adı-soyadı ve açık adresi ve teklifi ne ile ilgili olduğu yazılarak kapatılacaktır. İç zarfta olduğu gibi dış zarfında yapıştırılan yerinin mühür mumu veya imza ile işaretlenmesi ihtilafa yol açmaması bakımından gereklidir.


7) Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


Geri Dön