04 / 05 / 2024

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nin yol sorunu çözüldü!

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nin yol sorunu çözüldü!

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi’nde altyapı ve doğalgaz çalışmalarının ardından asfaltlanmadığı için köstebek yuvasına dönen yollarda asfaltlama çalışması başlatıldı.



İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde altyapı ve doğalgaz çalışmalarının ardından asfalt atılmadan kaderine terkedilen yollar, Yeni Asır'da yayınlanan haberin ardından asfaltlandı.  İzmir  Büyükşehir Belediyesi İZBETON ekipleri, dün sabah erken saatlerde iş makineleriyle mahalleye gitti.

Hemen çalışmalara başlayan ekipler, haftalardır bozuk olan ve köstebek yuvası haline gelen yolları asfaltlamaya başladı. Ekiplere çalışma yapılması gereken yolları tek tek gösteren Mahalle Muhtarı Özay Dağhan, işçilerin yoğun bir çalışma içine girdiği mahalledeki çalışmaların bayram sonrasına kadar devam edeceğini söyledi.


Yeni Asır'a teşekkür


Yeni Asır'ın seslerini yetkililere duyurması üzerine mahalledeki asfalt sorununun çözüme kavuştuğunu belirten Muhtar Özay Dağhan, "Haftalardır yollarımız toz toprak içindeydi. Köstebek yuvası haline gelmişti. Bu nedenle sık sık trafik kazaları ve kavgalar yaşanıyordu. Ama sorunumuz Yeni Asır'ın gündeme getirmesiyle anında çözüldü. Sabah saatlerinde ekipler mahallemize gelerek yollarımızı asfaltmaya başladı. Burada çok sayıda asfalt gereken yol var. Bayram sonrasına kadar tamamının asfaltlanacağı sözünü aldık. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına bizim sesimizi belediye yetkililerine duyuran Yeni Asır'a teşekkür ediyoruz" dedi.




Tolga TEKİN/Yeni Asır


Geri Dön