25 / 04 / 2024

İzmir Narlıdere gişelerinde yıkım başladı!

İzmir Narlıdere gişelerinde yıkım başladı!

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Narlıdere'deki başlangıcından Güzelbahçe çıkışına kadar olan bölümünün ücretsiz hale getirilmesinin ardından işlevsiz kalan Narlıdere gişelerinin yıkımına başlandı.




İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Narlıdere'deki başlangıcından Güzelbahçe çıkışına kadar olan bölümünün ücretsiz hale getirilmesinin ardından işlevsiz kalan Narlıdere gişelerinin yıkımına başlandı. Gişelerin bölüm bölüm yıkılacağı kaydedildi. Yıkımla birlikte gişelerin önünde araçların yavaşlaması için konulan şeritlerin de kaldırılacağı belirtildi. Böylece sürücüler, Narlıdere gişelerinin olduğu yerden, artık yavaşlamak zorunda kalmadan geçebilecek.


Narlıdere-Güzelbahçe arası ücretsiz


İzmir'in Seferihisar ve Güzelbahçe ilçelerinde oturan vatandaşların, yıllardır gündeme getirdikleri talepleri sonuç vermiş ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, otoyolun Narlıdere- Güzelbahçe arasındaki bölümünün ücretsiz hizmet vermesini kararlaştırmıştı.

Karar geçtiğimiz aylarda hayata geçirilmişti. Güzelbahçe ve Seferihisar yönüne giden sürücüler, yeni uygulama ile artık ücret ödememeye, Çeşme, Urla, Karaburun yönüne giden sürücüler ise Güzelbahçe çıkışına konulan gişelerden geçerken ücretlendirilmeye başlamıştı.



Yeni Asır


Geri Dön