19 / 04 / 2024

İzmir Narlıdere'de 1.2 milyon TL'ye icradan satılık tribleks daire!

İzmir Narlıdere'de 1.2 milyon TL'ye icradan satılık tribleks daire!

İzmir 17. İcra Müdürlüğü, İzmir ili Narlıdere ilçesi Altıevler mahallesi Selen sokaktaki tribleks daireyi 1 milyon 200 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 13 Temmuz 2012 Cuma günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak



Verilen ilan şöyle; 


İZMİR 17. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA SATIŞ İLANI

Dosya No: 2011/10498 Esas

SATILMASINA KARAR VERİLEN GAYRİMENKULUN CİNSİ, KIYMETİ, ADEDİ, EVSAFI A-TAŞINMAZIN TAPU KAYDI : İZMİR ILI, NARLIDERE İLÇESİ, NARLIDERE MAHALLESİ, 6728 ADA NOLU, 4 PARSEL NOLU, 66 PAFTA, 9/72 ARSA PAYLI, ZEMİN + 1. KAT, 8 NOLU BAĞIMSIZ BOLÜM 22 CİLT NOLU, 2090 SAHİFE NOLU, BODRUMLU DUBLEKS MESKEN B- İMAR DURUMU: Narlıdere Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 10,10.2011 tarihli yazı ekine göre; 1/1000 ölçekli uygulanan İmar planına göre 6,80 mt gabarili iki kat ön bahçe arka bahçe krokiye göre inkişaf bölgesinde konut alanına isabet etmektedir.

C-MUHAMMEN BEDEL : Tam pay değeri taşınmaz için 1.200.000,00-TL (Bir milyon ikiyüz bin Türk Lirası)

D- TAŞINMAZIN HALİ HAZIR DURUMU VE KIYMETİ : Taşınmaz Narlıdere ilçesi, Altıevler Mahallesi, Selen Sokakta 4 kapı no’lu tribleks mesken dairedir. Mesken dairenin içinde yer aldığı ana yapı betonarme kolonlu yığma tuğla duvarlı olarak inşa edilmiştir. Bodrum Kat; bir oda, hol, kiler, duş, WC’den ibaret olup, odaların tabanı seramik kaplı olup, duvar tavan sıvalı boyalıdır. Holün tabanı seramik kaplı olup, duvarları ve tavanı sıvalı ve boyalıdır. Kilerin tabanı seramik kaplı duvarları tavanı sıvalı boyalıdır. Bodrum kat yaklaşık 50 m'2 alanlıdır. Zemin Kat; bir oda, Salon, hol, mutfak, banyo ve VVC’den ibaret olup, odaların tabanı laminant parke kaplı olup, duvar tavan sıvalı boyalıdır. Salon tabanı laminat parke kaplı olup, duvarları ve tavanı sıvalı ve boyalıdır. Hol ve mutfağın tabanı 50x50 ebadında seramik kaplı holün duvarları tavanı sıvalı boyalıdır. Mutfakta banko alt ve üst dolapları mevcut olup duvar ve tavanı sıvalı ve boyalıdır. Banyo taban seramik kaplı duvarları tavana kadarfayans kaplı, banyoda, küvet, klozet, rezervuar ve lavabo mevcuttur. Mesken dairenin kapıları ahşap olup boyalıdır. Pencereleri PVC ısıcamlı doğramadır. Ön cepheler motorlu ahşap stor, arka cepheler elle manuel hareket eden ahşap storludur. Bodrum ve üst kata iniş, çıkış merpenleri laminant parke kaplı, sahanlıklarda kabarma bulunmaktadır. Ust Kat; üç oda, hol, ebeveyn banyo + ilave banyo ve WC’den ibaret okjp, odaların tabanı laminant parke kaplı olup duvar tavan sıvalı boyalıdır. Holün tabanı laminant parke kaplı holün duvarları tavanı sıvalı boyalıdır. Ebeveyn banyo taban seramik kaplı duvarları tavana kadarfayans kaplı, banyoda, jakuzi küvet mevcut ancak motoru olmadığı bildirildi. Klozet, rezervuar ve lavabo mevcuttur. Banyo taban seramik kaplı duvarları tavana kadarfayans kaplı, banyoda, duş teknesi, klozet, rezervuar ve lavabo mevcuttur. Mesken dairenin kapıları ahşap olup boyalıdır. Pencereleri PVC ısıcamlı doğramadır. Ön cepheler motorlu ahşap stor, arka cepheler elle manuel hareket eden ahşap storludur. Çatı teras ve izolasyonludur. Elektrik ve suyu mevcut olan meskenin yaklaşık 282 m2 alanlıdır. Projedeki galeri yapılmamış, ön cephedeki terasın kapatılarak, ebeveyn banyonun buraya alınmıştır. Dava konusu taşınmaz İzmir'in Narlıdere İlçesi, Altıevler Mahallesi semtinde,  İzmir  Çeşme yoluna 150 mt mesafede, denize 150 mt mesafededir. Davanın konusu taşınmaz yaz kış oturulabilecek bahçe aralarında ve denize yakın havası temiz, sessiz, denize yakın, iyot kokusu devamlı olan İzmir'in mutena semtlerinden birinde bulunmaktadır. Taşınmazın halihazır durumu, konumu, ulaşım ve taşıma imkanları, merkezi yerlere olan mesafesi dikkate alındığında, tamamen köşe cepheli bulunuşu, ulaşımı kolay olup, belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır.

SATIŞ ŞARTLARI ;

1-Satış 13.07.2012 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında İzmir 17. İcra. Müdürlüğünde

açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'nı ve rüçhanlı alacaklılar alacağını ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla 23.07.2012 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında, İzmir 17.İcra Müdürlüğü'nde ikinci artırması yapılacaktır. Bu artırmada da tahmin edilen bedelin % 40’nı ve rüçhanlı alacaklılar alacağını ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20 si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lâzımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek Üzere mehil Verilebilir, verilen süre içinde ihale bedeli nakden ödenmek zorundadır. Resmi ihale pulu, tapu alım harç ve masrafları ile mevzuatın öngördüğü oranda K.D.V. ihale alıcısına aittir. Tellaliye, Birikmiş vergiler ve tapu satım harç ve masrafları satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (x) bu taşınmaz üzerindeki hakları hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içersinde dairemize bildirmeleri lâzımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-Şartname, ilân tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup, masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başka bilgi almak isteyenlerin 2011/10498 Esas sayılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ayrıca, IİK.nun 127.maddesi gereğince, işbu satış ilanının, tapuda adresi bulunmayan ve Adli tebligatı iade olan diğer ilgililer hakkında da tebligat yerine kâim olmak üzere ilân olunur. 06.06.2012

(x)- İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. (Ic.lf.K. 126)

B.36598 www.bik.gov.tr


İlan için tıklayın!



Geri Dön