26 / 04 / 2024

İzmir Ticaret Odası'nın yeni binasının temeli atıldı!

İzmir Ticaret Odası'nın yeni binasının temeli atıldı!

İzmir Ticaret Odası'nın (İTO) Kordan'da hizmet verecek 7 katlı yeni binasının temeli törenle atıldı. Açılış törenine milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye başkanları ve STK temsilcileri katıldı.



İzmir Ticaret Odası'nın (İTO) Kordan'da hizmet verecek 7 katlı yeni binasının temeli törenle atıldı. Açılış törenine milletvekilleri,  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye başkanları ve STK temsilcileri katıldı. 


75 milyon liraya mal olacak binanın temel atma töreninde konuşan İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, açılışı 29 Ekim 2017'de gerçekleştireceklerini belirtti. Demirtaş, İTO'nun 1885 yılında kurulduğunu ve 131 yıllık geçmişinde 3 farklı yerde hizmet verdiğini söyledi. Gelişen İzmir'e iki binanın artık yetmediğini aktaran Demirtaş, "Değişen gereksinimler ve teknolojiler, Odamız hizmet kalitesinin devamlı artması ve çeşitlenir neticesinde yeni hizmet binamızın yapılması zorunlu hale geldi. O nedenle yeni bir bina yapmaya karar verdik. Üyelerimize, komite ve meclis üyelerimize sorup anket yaptık. Ankette İTO İş Merkezi'nin olduğu Kordon'daki binamızın yapılması karalaştırıldı" dedi. İşadamlarına seslenen Başkan Kocaoğlu ise İzmir fuarına destek istedi.


Sabah


Geri Dön