19 / 04 / 2024

İzmir Torbalı markalı konutların yeni adresi oldu!

İzmir Torbalı markalı konutların yeni adresi oldu!

Yapılaşmanın çok hızlı olduğu Torbalı'da inşa edilen markalı konutların sayısı bir hayli fazla. İstanbul ve İzmir merkezli firmaların ilgi gösterdiği ilçede yerli firmalar da büyük site projelerine imza atıyor




Torbalı son dönemde markalı konut üreticilerinin akımına uğradı. Özellikle İstanbul ve  İzmir  merkezli inşaat gruplarının art arda proje geliştirdiği ilçede fiyatlar, birkaç yıl öncesine kadar iki kat birden artış gösteriyor. 


Sürmeli GMG ve Nurem inşaat ortaklığında kurulan Esen Proje tarafından gerçekleştirilen ESEN 11 ile Egesel İnşaat tarafından inşa edilen Triyanda Masal Evleri gibi markalı konut üreticilerinin yeni üssü haline gelen Torbalı'da, ofis yatırımları da hız kazandı. İstanbul ve İzmir merkezli firmaların yanı sıra yerel firmalar da en az markalı konut üreticileri kadar kaliteli yaşam alanlarıyla Torbalı'yı adeta yeniden inşa ediyor. 


MODERN YAPILAŞMA 

Türkiye'nin en güzel kentlerinden olan Torbalı, son yıllarda yapılan yatırımlarla modern yapılaşmayı yakalamayı hedefliyor. Kentte kimi noktalarda doğruluk payını da içeren bu durumun gerçekleşmesi konusunda son dönemde önemli hamlelerin gerçekleştiği de bir gerçek. 

Özellikle İstanbullu ve İzmirli markalı konut üreticilerinin İzmir'deki önemli merkezlerinden biri haline gelen Torbalı'da bu alandaki yatırımcı akınının ileriki dönemlerde de devam edeceği Torbalı'yı öne çıkaran 3 neden;

1- Eski yapı stokunun çokluğu ve yeni modern yapılara olan talep 

2- Torbalılıların daha modern konut talebi. 

3-Yapımı devam eden merkezi hükümet yatırımlarının oluşturduğu cazibe 


Kentteki yeniden yapılanma sürecinde, ulusal ligde yer alan Egesel İnşaat, Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat gibi firmalar birbirinden büyük projeleri geliştirerek bu alanda öncü yatırımlara imza atıyor.

 

ESEN 11 PRESTİJ KATACAK 

Torbalı'da hayata geçirilen Esen 11 Torbalı projesi Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat ortaklığında kurulan Esen Proje tarafından inşa ediliyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Esen 11 Torbalı projesi 5 blok halinde yükseliyor. Toplam 424 adet konuttan meydana gelen Esen 11 Torbalı projesinde 1+1,2+1, 3+1, dubleks, bahçe katı, loft daire seçenekleri yer alıyor. Esen 11 Torbalı projesinde 1+1 daireler 58,68 ila 93,34 metrekare, 2+1 daireler 87,54 ila 137,81 metrekare, 3+1 daireler 116,72 ile 119,56 metrekare arasında büyüklüklerde dizayn edildi. Esen 11 Torbalı projesi İZBAN'a ve Yeni Devlet Hastanesi'ne 10 dakika yürüme mesafesinde, Adnan Menderes Havalimanı'na ise araçla 20 dakika mesafede konumlanıyor. 


TRİYANDA SON DÜZLÜKTE 

Egesel İnşaat tarafından 16 blok ve 317 konuttan oluşan Triyanda evleri 170 bin biradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Triyanda Evleri; 22.000 metrekare klimatik havuzlarla desteklenmiş yeşil alanları, yetişkin ve çocuk havuzları, çocuk oyun alanları, fitness salonları, basketbol sahası, açık hava sineması, 7/24 güvenlik ve profesyonel site yönetimi gibi ayrıcalıklarla konut sahiplerine her türlü sosyal ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yaşam sunuyor. Ayrancılar'da hayata geçen proje İZBAN Pancar metro durağına 4, havaalanına 14 dakika mesafede konumu ile de dikkat çekmekte. 


YERLİ FİRMALAR ALTTA KALMIYOR 

Markalı konut inşa eden firmaların yanı sıra yerli firmalarda ciddi yatırımlara imza atıyor. Öz-Kon İnşaat Ayrancılar'da adeta yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. Ayrancılar Yeni Pancar yolu üzerinde 32 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan Garden Liva'da çalışmalar başladı. Bölgenin en önemli yaşam alanı olacak olan, sosyal alanları ve mimarisiyle, diğer projelerden farkını hemen ortaya koyan Garden Liva, 20 farklı tip daireye sahip. Toplamda 204 dairenin inşa edileceği proje büyük ilgi görüyor. 27 yıllık bir deneyime sahip olan Çakan RR İnşaat, 50 bin metrekare üzerine yaklaşık 350 daireden oluşan yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. Dev projenin birinci etabında binalar yükselmeye başladı. Büyükbayram İnşaat da Yenişehir Park Evleri'ni ilçe garajı karşısında inşa etmeye başladı. 



Büyük Torbalı Gazetesi




Geri Dön