16 / 04 / 2024

İzmir Uzundere Rekreasyon Alanı ay sonunda tamam!

İzmir Uzundere Rekreasyon Alanı ay sonunda tamam!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın en önemli projelerinden biri olan Uzundere Rekreasyon Alanı projesinin bu ay sonunda tamamlanacağını açıkladı.




Karabağlar'da muhtar toplantılarının üçüncüsü Karabağlar Belediyesi Meclis salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın en önemli projelerinden Uzundere Rekreasyon Alanı'nın bu ay sonunda tamamlanacağını söyledi. Alanın içindeki peyzaj çalışmalarının 5-10 güne kadar bitirileceğini belirten Selvitopu, "Alanın içindeki kütük ve gemi binalar ile yüzme havuzu da bitirildi. Nasrettin Hoca'nın içi şimdilik kalacak. Orasını müze yapacağız" diye konuştu. Muhtarların aktardığı birçok sorun için planlama yapıldığını belirten Başkan Selvitopu, "Karabağlar'ın planlarını yeniden yapmaya başladık. Bu planları yaparken, Karabağlar halkının huzuru için sivil toplum kuruluşları ve muhtarların da katkılarını dikkate alıyoruz" dedi.



Karabağlar Belediyesi



Haber  İzmir  9 Eylül Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KARABAGLAR ilçesindeki sorunları yerinde belirlemek, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla belirli periyotlarda düzenlenen muhtar toplantılarının üçüncüsü Karabağlar Belediyesi meclis salonunda başladı. Toplantıda en çok kentsel dönüşüm üzerinde duruldu. Başkan Selvitopu insanları yerinden eden projelere her zaman karşı olduklarını, doğru proje olduğunda olaylara siyasi bakmayıp yanlarında olacağını söyledi. Muhittin Selvitopu, Uzundere Rekreasyon Alanı projesinin ise bu ay sonunda tamamlanacağının müjdesini verdi. 


İzmir 9 Eylül Gazetesi


Geri Dön