28 / 03 / 2024

Uzundere Rekreasyon Alanı 2017'ye kaldı!

Uzundere Rekreasyon Alanı 2017'ye kaldı!

Karabağlar Belediyesi 2016 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yapımı devam eden Uzundere Rekreasyon alanı yapımının bu yıl sonuna da yetişemeyeceğini söyledi




Karabağlar Belediyesi 2016 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu'nda Başkan Muhittin Selvitopu başkanlığında yapılan toplantıya yeni yıl dilekleri ile AK Parti grubunun itirazları damgasını vurgu. Selvitopu Uzundere Rekreasyon alanının önümüzdeki yaz da tamamlanamayacağını söyleyerek, "Bir an önce açıp halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Müze açmak kolay değil. Bir çivi çakıp bırakmakla olmaz. Bu müzeyi aceleye getirip açmak olmaz. Belki dünya çapınca yapacağız. Orası Masal kahramanları müzesi olacak, Nasreddin Hoca'yla da ilgili olacak. Dünya çapınca olan kahramanların olduğu ve uluslararası düzeyde müze olacak. Bu kadar itirazların gelmesi doğal" diye konuştu. 


Yaşar Kemal sitemi 


Selvitopu geçtiğimiz ay içerisinde açılışı yapılan Yaşar Kemal büstünün açılışına meclis üyelerinden katılımın düşük olmasını eleştirdi. Selvitopu, "Yaşar Kemal'in dünya çapında bir romancı olduğunu hepimiz biliyoruz. Onun adına heykel büstünü yerleştirdik. Açılışta az sayıda meclis üyesi gördüm, daha çok üye bekliyordum. Özellikle bu tür yerlerde, dünyaya mâl olmuş açılışlara katılım bizleri onure eder. 


"Popülist belediyecilik yapmayacağım" 


Selvitopu projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Popülist belediyecilik yapmayacağım. Gerçekçi projeleri bu sene uygulamaya koyacağım. Karabağlar'ın imar planlarını yeniliyoruz. Bu yıl Karabağlar açısından yatırım yılı olacak" diye konuştu.



Yeni Asır





Geri Dön