17 / 04 / 2024

İzmir yatırımcısına kazandırıyor!

İzmir yatırımcısına kazandırıyor!

İzmir, son dönemlerde adından çok söz ettiren metropollerin başında geliyor. İzmir, Knight Frank'in geçen ay açıkladığı Global Residential Cities lndex'te de ikinci sırada yerini aldı...



İzmir, son dönemlerde hem Türkiye'de hem de dünyada adından en çok söz ettiren metropollerin başında yer alıyor. Uluslararası emlak danışmanlık ve değerlendirme şirketi Knight Frank'in geçtiğimiz ay açıkladığı Global Residential Cities lndex'te de ikinci sırada yer aldı.

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, İzmir'in yükselişinin ardında kent ekonomisinin büyümesi kadar kentin aldığı göçün önemli bir payı var. Beyaz yakalıların tercih ettiği İzmir, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasıyla konut sektöründe öne çıktı.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, son 5 yılda İzmir'de gayrimenkul yatırımı yapanların yüksek gelir elde ettiklerini ve tüm verilerin bu ivmenin hızlanarak süreceğini işaret ettiğini söylüyor. Sancak, bugüne kadar İzmir'de 6 milyar liralık yatırım değerine sahip projelere imza attıklarını belirtiyor. 

Mega projeler  İzmir  gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi!


Geri Dön