20 / 04 / 2024

İzmir’de gayrimenkul sektöründe online hizmet!

İzmir’de gayrimenkul sektöründe online hizmet!

Koronavirüs salgını her sektörü olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. İzmir’de bir firma, müşterilerine mülkleri internet üzerinden gezdirmeye başladı...



Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs iş dünyasını da etkiledi. Sektörler kendilerine özel önlemler alarak işlerine devam etmeye başladı.  İzmir'de gayrimenkul danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren bir firma da müşterileriyle internet üzerinden iletişim kurarak, mülklerin satış ya da kiralama işlemleri için e-imzayla yetki belgesi almaya başladı.

Sabah’ta yer alan habere göre; İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Mümtaz Önal  dünyayı saran koronavirüs salgınına karşı önlemlerini aldı. Gayrimenkul sektöründe 62 kişiden oluşan ekibiyle mülk alım, satım ve kiralama işleri yapan Önal, yeni pazarlama eylem planı geliştirerek alıcı, satıcı ve gayrimenkul profesyonellerinin aynı ortama gelmeden iletişime geçmelerini için yeni bir sistem sağladı. Gayrimenkul danışmanlığının dijital bir sektör olduğunu belirten Önal, koronavirüs tehlikesine karşı müşterilere daha iyi hizmet vermek için online çalıştıklarını ifade etti.

ONLINE HİZMET

Önal, "62 tane gayrimenkul profesyonelinden oluşan bir ekibiz ve tamamen çevrimiçiyiz. Müşterilerimize artık online hizmet veriyoruz. Pazarlama eylem planımız var ve mülke ayak basmadan dahi bu pazarlamayı yapabiliyoruz. Sanal gerçeklik turlarıyla müşterilere online yer gösterimi ve sosyal medya üzerinden pazarlama yapabiliyoruz. Web kaynaklı programlar kullanarak müşterilerin birebir alıcı ya da kiralayıcı adaylarıyla karşılaşmadan aradıkları mülkleri bulmalarını sağlayabiliriz" diye konuştu.

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul satışlarını nasıl etkileyecek?

 


Geri Dön