24 / 04 / 2024

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

9 Eylül’deki konseri öncesinde kafe ve restoranlarda Tarkan’a özel fiyat uygulaması başladı, rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu.



Megastar Tarkan,  İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’de Kordon’da konser verecek. Uzun zamandır konser vermeyen Tarkan’a ilgi o kadar yoğun ki kafe ve restoranlarda rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu. Üstelik de kişi başı 625 TL ile 1000 liralık fiyatlara rağmen… İzmirliler heyecanla konseri beklerken esnaf da halinden son derece memnun… Kordon’da bir restoran çalışanı rezervasyonların konser açıklanır açıklanmaz dolduğunu ve belki de bin kişiye ‘yer yok’ demek zorunda kaldıklarını söyledi. 

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla 9 Eylül'de pek çok özel gösteri düzenlenecek. Etkinlikler arasında yaklaşık 40 dakika sürecek artırılmış gerçeklik destekli interaktif teatral şov da var. 180 dansçı ve 300 çalışanın görevli olduğu etkinlikle 1 orta kule, 6 yan kule ile vatandaşlara 360 derecelik şov sunulacak. Gösteriyi aynı anda yüzbinlerce İzmirli de izleyebilecek. 

Gecenin finalinde ise çok özel bir konser var. Finalde Tarkan konser verecek. Tarkan’ın konserine ilgi o kadar yoğun  ki Kordon'daki kafe ve restoranların rezervasyonları haftalar öncesinden doldu. Mekanlar, içinde alkollü içecek, çerez ve meyvenin olduğu bir paketle rezervasyon yaptılar. Rezervasyon yaptıranlar kişi başı 625 ile 1000 TL ödüyor.  

İşletmeciler yoğun ilgiden memnun…


Geri Dön