18 / 04 / 2024

İzmit 2017'de yatırıma doyacak!

İzmit 2017'de yatırıma doyacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yayınladığı mesajla vatandaşların yeni yılını kutladı. Doğan, "Yeni yıl başlattığımız projelerin bitirme, yeni projelerin de hayata geçirildiği bir yıl olacaktır." dedi



İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yayınladığı mesajla vatandaşların yeni yılını kutladı.


Başkan Doğan, 2017’ye dair hedeflerini belirttiği mesajında “2016, çok çalıştığımız, gerek alın teri, gerekse akıl teri akıttığımız verimli bir yıl oldu. Diğer yıllarda olduğu gibi 2016 yılında da siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesin başkanı oldum, her kesime hizmet götürdük Milletimizin parasını kullanma yönünde her türlü yapıyla mücadele ettik, paramızın tek kuruşunu bile rantçılara kaptırmadık. 2016 yılı enerjimin hiç bitmediği, çalışarak dinlendiğim bir yıl oldu. İzmit’te de 102 mahallemizde de hizmetlerimizi sürdürdük.


Üzüntülerimiz, Umutlarımızı Da Beraberinde Getirdi


Ülkemiz açısından baktığımızda 2016 yılı ne yazık ki, acıların yaşandığı bir yıl oldu.  Ancak, millet olarak bu üzüntülerimiz, umutlarımızı da yeşerttiğimiz bir yıl da oldu. Bir yandan hayal kırıklıkları, üzüntüler, ama hemen peşine umutlar getirdi.  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var Binali Yıldırım gibi halk adamı bir başbakanımız var. Onların önderliğinde hükümetimiz, tüm bakanlarımız büyük bir fedakârlıkla çalışıyorlar. Biz de yerelde elimizden geldiği kadar o tempoya uyum sağlıyoruz.


Daha Çok Çalışmalıyız


Millet olarak 2017’de daha enerjik olmalıyız. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları daha çok çalışarak bozmalıyız. Birlik beraberliği her şeyin üstünde tutmalıyız. Kişisel istek, arzu ve menfaatlerimizi bir kenara bırakıp milli menfaatlerimiz üzerine odaklanmalıyız. Liderlerimizin söylediklerine daha çok kulak asmalıyız. Herkes ortak hareket ederse bu mücadele kazanılır. Bizi devirmeye çalışanlar başarısızlığa uğrar. Devrilmeye çalışılan bir siyasi organizasyon falan değil Türkiye Cumhuriyeti’dir. Bu vatan mücadelesinde herkese görev düşüyor” dedi.


2017’den Çok Umutluyum


Doğan, 2017 yılından çok umutlu olduğunu belirterek “en büyük hedefimiz yine şehrimizdeki insanların hakkını hukukunu koruyarak, kuruşunu kimseye kaptırmadan, siyasi bir ayrım yapmadan herkese en güzel hizmetleri sürdürmektir. Yeni yıl başlattığımız projelerin bitirme, yeni projelerin de hayata geçirildiği bir yıl olacaktır. Kültür Tepesi, 2.Etap Projesi, Kapanca Sokak, Akçakoca Meydanı, Deprem Müzesi, Sanal Gerçeklik Küresi, Cedit’teki Kentsel Dönüşüm, Aquapark, Bisiklet yollarının3.etabı, bisiklet ve basketbol topu dağıtımları, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıtı ve Parkı, Üniversiteli Pazarı, öğrenci yurdu, kapalı pazarlar, mahalle konakları, kültür ve gençlik merkezleri ile hizmet dolu bir yıl daha olacak. Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının şehrimizde, ülkemizde tüm İslam aleminde barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.



İzmit Belediyesi



Geri Dön