23 / 04 / 2024

izmit yatırımları

izmit yatırımları

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit'te milelt bahçelerine, tramvay projesine ve diğer altyapı projelerine ilişkin bilgileri paylaştı...

İzmit'e yeni tören alanı inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Mecidiye Köyü'ne 450 metrekarelik tören alanı, 120 metrekarelik oyun alanı, 30 metrekarelik oturma alanı kazandırıyor.

İzmit 2017'de yatırıma doyacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yayınladığı mesajla vatandaşların yeni yılını kutladı. Doğan, "Yeni yıl başlattığımız projelerin bitirme, yeni projelerin de hayata geçirildiği bir yıl olacaktır." dedi

İSU'dan İzmit'e 17 milyonluk dev proje!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit şehir merkezinin yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarını rahatlatmak için hazırladığı projeye başladı.

İzmit'e 1.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit’in üst kesimlerinde yer alan Kul Mahmut, Kaynarca ve Hakkaniye Mahallerinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı inşa ediyor.

İzmit Solaklar’a modern şantiye binaları inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nde sağlıklı içmesuyu yanı sıra içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu altyapısı, içmesuyu ve atıksu arıtma tesisleri ile 710 bin aboneye modern ve çağdaş işletmecilik hizmeti sunuyor.

Sapakpınar ve Karaabdülbaki’ye 3,2 milyon TL'lik yatırım!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ilçesine bağlı Sapakpınar ve Karaabdülbaki mahallelerini sağlıklı ve düzenli altyapıya kavuşturmak için hazırladığı projenin inşaat çalışmalarına başladı.

İzmit'teki parklar onarılıyor!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Kadıköy Mahallesi Bulvar mevkiinde bulunan yaklaşık 1340 metrekarelik parktaki bitkilerde budama, yeşil alanlarda genel temizlik ile oyun aletleri de bakım yapıldı.

İzmit'teki köy yolları onarılıyor!

İzmit Belediyesi tarafından köy yollarında bakım ve onarım çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Gedikli, Mancarcı ve Zeytinburnu köylerinde bozuk yollar yaklaşık 900 ton asfalt kullanılarak düzeltildi.

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 165 milyon dolara geriledi!

Yabancı sermayeli şirketlerin Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7 oranında azalarak 165 milyon dolara geriledi

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

izmit yatırımları Haberi

izmit yatırımları

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla buluşuyor. 

Kocaeli Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; ilçe ilçe gezen ve halkla buluşan Büyükakın, şehre dönük gelişmeleri de vatandaşlarla açık bir şekilde paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği İzmit Galericiler Sitesi’nde esnafa kentin gelişimine ilişkin bilgiler aktaran Başkan Büyükakın, “İzmit Fuarımız Millet Bahçesi olarak şekilleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız süreci tamamladı. Projesini bitirdiğimiz ve küçük detayların kaldığı Millet Bahçesi projesinin bedelini bakanlığımız ödeyecek. Kentsel dönüşüm yapılacak Cedit’te bakanlığımız ile yapılacak protokol bitmek üzere. Yakın zamanda Cedit başlayacak” diye konuştu.

“HALKIMIZA BÜYÜK BİR HİZMET VERECEK”

Outlet Alışveriş Merkezi’nden sonra sahil kesiminden itibaren yürüyüş yolları başta olmak üzere spor alanlarının olduğu bölgelerin bir yenileme...