20 / 04 / 2024

İzmit'teki parklar onarılıyor!

İzmit'teki parklar onarılıyor!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Kadıköy Mahallesi Bulvar mevkiinde bulunan yaklaşık 1340 metrekarelik parktaki bitkilerde budama, yeşil alanlarda genel temizlik ile oyun aletleri de bakım yapıldı.




İzmit Belediyesi tarafından parklarda bakım, onarım çalışmaları yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Kadıköy Mahallesi Bulvar mevkiinde bulunan yaklaşık 1340 metrekarelik parktaki bitkilerde budama, yeşil alanlarda genel temizlik ile oyun aletleri de bakım yapıldı. Söz konusu parkın güvenliği için panel çit de çekildi. Yetkililer, Tavşantepe’deki Ata Park ile Mehmet Ali Paşa Muhtarlığı çevresinde de çalışma yapıldığını bildirdi.

 

ZEMİNLER YENİLENDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, “Ata Park’ın zemin döşemeleri yenilenip, parka kondisyon aletleri yerleştirildi, ağaçlar budanarak, park çevresindeki bordürler elden geçirilerek bozuk oturma alanlarıyla oyun aletlerinin onarımı yapıldı. Mehmet Ali Paşa Muhtarlık çevresindeki yeşil alanlarda yeniden çapalanarak yeni süs bitkileri ve ağaçlar dikildi” dedi. Belediye ekipleri Ayazma Mahallesi Kuvayı Milliye Caddesi’ndeki 2096 metrekarelik parkta da bakım çalışması yaptı.



Manşet Kocaeli


Geri Dön