19 / 04 / 2024

Jaguar F-PACE fiyatlarında son dakika! 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

Jaguar F-PACE fiyatlarında son dakika! 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

Tamamen dinamik performans ve en iyi yakıt ekonomisi sunan Jaguar F-PACE fiyatları resmen belli oldu. Peki, Jaguar F-PACE fiyatları ne kadar? İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi...



Tam dinamik performans ve mükemmel yakıt ekonomisi sunan Jaguar F-PACE fiyatları resmen açıklandı. JaguarDrive Control, dinamik modda daha hızlı ve eko modunda daha erken vites değiştirir. Yağmur, buz ve kar modları, çekiş düşük olduğunda daha yumuşak bir ilerleme karakterine geçer.

Intelligent Driveline Dynamics özellikli Jaguar All Wheel Drive, tahmine dayalı bir dört tekerlekten çekiş sistemidir. Diğer sistemler, araç çekişini kaybettikten sonra devreye girer, ancak bizimki, yol tutuş kaybolmadan önce kontrolü ve dengeyi korumak için torku öncelikle ön tekerleklere yönlendirir. İsteğe bağlı telefon sinyali güçlendirici ile kablosuz şarj, uyumlu akıllı telefonları kablolar veya şarj yuvaları olmadan şarj etmenizi sağlar. Arabada, cep telefonları alımı iyileştirmek ve aramaları daha net yapmak için arabanın antenini kullanır.

NanoeTM iyonlaştırma, sürücülerin ve yolcuların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlar. Bu özellik etkinleştirildiğinde, özel olarak tasarlanmış bir filtre, dış havadaki küçük parçacıkları yakalayarak PM2.5, toz ve polen gibi uçucu alerjenleri kendine çeker.

 Jaguar F-PACE fiyatlarında son dakika! 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

Jaguar F-PACE'deki ikinci koltuk sırası, arkadaşlar ve aile için yaklaşık 778 litre olmak üzere 5,6 litre bagaj alanına sahiptir. Daha fazla alana ihtiyacınız varsa, 1,8276 litre kullanılabilir alana erişmek için ikinci koltuk sırasını katlayın. İster hafta içi ister hafta sonu olsun, Jaguar F‑PACE ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uygundur.

Su geçirmez ve darbeye dayanıklı yeni isteğe bağlı Activity Key 7 ile arabanızın kilidini açın, kilitleyin ve çalıştırın. Siz ve arkadaşlarınızla hangi açık hava aktivitelerini planlarsanız planlayın, artık geleneksel araba anahtarlarına ihtiyaç yoktur.

 Jaguar F-PACE fiyatlarında son dakika! 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

İsteğe bağlı piksel LED farlar, hareketli dönüş sinyalleri ile donatılmıştır. Uyarlanabilir Uzun Far, karşıdan gelen sürücülerin gözlerini kamaştırmamak için ışık huzmesini otomatik olarak bölerek karanlıkta görüşü iyileştirir.

Jaguar F‑PACE, şehirlerde navigasyonu ve park etmeyi kolaylaştıran ve otoyolda sürüşü daha keyifli hale getiren Sürücü Yardımı özellikleriyle donatılmıştır. Bu teknolojiler sürücünün yükünü azaltmakta ve sürüş keyfini artırmaktadır.

Peki, Jaguar F-PACE fiyatları ne kadar? İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön