25 / 04 / 2024

Jaguar F‑TYPE'a okkalı zam! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Jaguar F‑TYPE'a okkalı zam! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

İnce ve her açıdan şık görünümüyle öne çıkan Jaguar F‑TYPE'ın fiyatları resmen açıkladı. Jaguar'ın sitesinde yer alan bilgilere göre bu ay dev bir zam geldi! Peki, Jaguar F-TYPE fiyatları ne kadar? 16 Aralık 2022 Jaguar F-TYPE fiyat listesi...



Şık duruşuyla her açıdan kendine hayran bırakan Jaguar F‑TYPE'ın fiyatları belli oldu. Jaguar'ın sitesinde yer alan bilgilere göre; F‑TYPE modeline bu ay okkalı bir zam geldi! Jaguar F-TYPE maaşları önemli ölçüde arttı. Jaguar tasarımındaki en sportif formdur. En yeni tahrik sistemiyle gerçek bir Safkan İngiliz'in gücü ve çevikliği unutulmaz bir deneyimdir. Jaguar'ın bilgi-eğlence sistemi, dünyanın geri kalanıyla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmanıza olanak tanır.

Jaguar’ın fiyatları cep yakıyor! İşte Jaguar’ın F-Type modelinin 16 Eylül 2022 fiyat listesi…Jaguar ailesinin en ince modeli, kendine güvenen duruşunu yeni yüksek görünürlüklü 'J' kanatlı gündüz farları ile güçlendiriyor. Güçlü 5.0 litrelik V8 motor 575 beygir güç üretir ve hızlanma hızlı ve pürüzsüzdür. Reaksiyon hemen hissedilir.

Navigasyon, müzik, aramalar ve daha fazlası parmaklarınızın ucunda. Touch Pro'nun sezgisel arayüzü sizi güncel tutar. Acil Durum Freni, çarpışmaları önlemek için öne bakan bir reaktif kamera kullanır.

Peki, Jaguar F-TYPE fiyatları ne kadar? Jaguar F-TYPE kaç TL? Jaguar F-TYPE 100 KM'de kaç yakar? 17 Aralık 2022 Jaguar F-TYPE fiyat listesi...


Geri Dön