29 / 03 / 2024

Jaguar F‑TYPE'a yeni yıl zammı! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Jaguar F‑TYPE'a yeni yıl zammı! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

İnce ve her açıdan şık görünümüyle dikkat çeken Jaguar F‑TYPE'ın fiyatları belli oldu. Jaguar'ın sitesinde yer alan bilgilere göre bu ay dev bir zam uygulandı! Peki, Jaguar F-TYPE fiyatları ne kadar? 7 Ocak 2023 fiyat listesi...



Şık tasarımıyla her açıdan kendine hayran bırakan Jaguar F-TYPE fiyatları belli oldu. Jaguar'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre; F-TYPE bu ay büyük bir makyaj aldı! Jaguar F-TYPE maaşları önemli ölçüde arttı. Bu, Jaguar'ın daha sportif formudur. En son tahrik sistemine sahip gerçek bir safkanın gücü ve çevikliği unutulmaz bir deneyimdir. Jaguar'ın bilgi-eğlence sistemi ile dünyanın geri kalanıyla sorunsuz bir şekilde bağlantıda kalabilirsiniz.

Jaguar’ın fiyatları cep yakıyor! İşte Jaguar’ın F-Type modelinin 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Jaguar ailesinin en ince modeli olan kendinden emin duruşunu yeni yüksek görünürlüğe sahip 'J' kanatlı gündüz sürüş farlarıyla pekiştiriyor. Güçlü 5.0 litrelik V8 motor 575 beygir güç üretir ve hızlanma hızlı ve pürüzsüzdür. Reaksiyon hemen hissedilir. 

Navigasyon, müzik, aramalar ve daha fazlası parmaklarınızın ucunda. Touch Pro'nun sezgisel kullanıcı arabirimi sizi bilgilendirir. Acil frenleme, çarpışmaları önlemek için önden öne doğru bir reaktif kamera kullanır. 

Peki, Jaguar F-TYPE fiyatları ne kadar? Jaguar F-TYPE kaç TL? Jaguar F-TYPE 100 KM'de kaç yakar? 7 Ocak 2023 Jaguar F-TYPE fiyat listesi...


Geri Dön