29 / 03 / 2024

Japon Evler Haliç fiyatları!

Japon Evler Haliç fiyatları!

Firma: Kılıç İnşaat

Proje: Japon Evler Haliç

Japon Evler Haliç fiyatları metrekare olarak 6 bin lira ile 7 bin 700 lira aralığında belirlendi. Japon Evler Haliç ödemeleri kısa süreli vadelendirilerek ödeniyor...




İstanbul Avrupa yakasında Haliç'te inşa edilen  Japon Evler Haliç  projesi  Kılıç İnşaat  imzasıyla yükseliyor. Tek blok halinde yükselen Japon Evler Haliç fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor.


Japon Evler Haliç projesi 6 katlı olarak inşa ediliyor. Japon Evler Haliç teslim tarihi olarak 12 ay sonra yapılacağı belirtiliyor. Japon Evler Haliç satış ofisi ile 0212 255 65 58 - 59 telefon numarasını arayıp, iletişime geçiliyor.


Japon Evler Haliç projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, kafeterya, dinlenme alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Japon Evler Haliç fiyatları!


Japon Evler Haliç fiyatları metrekare bazında 6 bin liradan başlayarak, 7 bin 700 liraya kadar çıkıyor. Japon Evler Haliç ödeme koşulları kapsamında kısa süreli vadelendirmeler yapılıyor.


Japon Evler Haliç daire seçenekleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon tasarlandı. Japon Evler Haliç projesi 600 metrekare arsa alanında yükseliyor.


Japon Evler Haliç nerede?

Japon Evler Haliç adres : Darüşşafaka Mh. Kılıç Sitesi C. Blok D.1 Maslak - Sarıyer - İstanbul


Japon Evler Haliç iletişim

Telefon: 0212 255 65 58 – 59

Web Adresi: www.japonevlerhalic.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön