19 / 04 / 2024

Jeep Renegade fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Jeep Renegade! İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Jeep Renegade fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Jeep Renegade! İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sürücülere ihtiyacı olabilecek her şeyi sunan bir SUV olan Jeep Renegade fiyatları ne kadar? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Jeep Renegade, sürücülere ihtiyacı olabilecek her şeyi sunan bir SUV! Jeep Renegade, Longıtude, Limited ve S Limited olmak üzere 3 farklı donanıma sahip. 

Jeep Renegade, yüksek kaliteli malzemelerle tasarlanmış ergonomik koltuklarıyla dikkat çekiyor. Orta konsolda yer alan daha büyük depolama alanları ve akıllıca tasarlanmış bir ağ saklama cebi, sürücülere ve yolculara daha geniş ve rahat alanlar sunuyor. 

8,4 inç genişliğinde tam renkli, yüksek çözünürlüklü dokunmatik bir ekrana sahip Jeep Renegade, şerit değiştirme ikaz sistemi, kör nokta izleme ve arka trafik algılama sistemleri, ön çarpışma uyarı sistemi ve akıllı farkındalık gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Jeep Renegade fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Jeep Renegade! İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...Acil durum fren sistemi, dinamik çizgili geri görüş kamerası, otomatik park yardım sistemi ve sürücü dikkat takip sistemiyle yolculuğu güvenli hale getiren Jeep Renegade, keskin yol tutuşuyla odak noktası oluyor.

Jeep Renegade, artırılmış güç ve tepki verme kabiliyeti sağlayan 3 ve 4 silindirli benzinli motorları ve 240 hp güç üreten yepyeni 4 silindirli 1.3 Turbo Plug-in Hybrid motorlarıyla eşsiz verimlilik ve güç sunuyor. 


Geri Dön