26 / 04 / 2024

JP Morgan, Bitcoin için adil fiyatını belirledi!

JP Morgan, Bitcoin için adil fiyatını belirledi!

JPMorgan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin için 'adil değeri' cari piyasa fiyatını resmen belirledi. İşte detaylar...



JPMorgan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin için 'adil değeri' cari piyasa fiyatını resmen belirledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki JPMorgan Chase stratejistleri, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi devi Bitcoin için 'adil fiyatı' cari piyasa fiyatının, altınla kıyaslandığında ortaya çıkan oynaklığı temel alarak yüzde 12 altında belirledi.

JP Morgan, Bitcoin için adil fiyatını belirledi!

Yaşanan gelişmelere göre, JPMorgan stratejistleri, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para devi Bitcoin'in altından yaklaşık olarak 4 kat daha fazla oynaklık göstermesini temel aldı ve adil değeri 38 bin dolar seviyeleri şeklinde hesapladı.

Kripto para devi Bitcoin'de yaşanan oynaklığın, dalgalanmanın altına göre 3 kat seviyesine daralması durumunda da adil değerin 50 bin dolar seviyesine çıkacağını belirtti.

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bitcoin şu sıralarda 43.506,10 dolar seviyesinde.

Kripto paralarda son durum ne oldu? İşte o artışlar!

Bitcoin'de pazar müjdesi! Geri döndü! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön