23 / 04 / 2024

JP Morgan yatırımcıları emtialara yönlendiriyor!

JP Morgan yatırımcıları emtialara yönlendiriyor!

JP Morgan Chase stratejisti Kolanovic, yatırımcıların emtialara yönelmesi gerektiğini söyledi. İşte merak edilen detaylar!



JP Morgan Chase stratejisti Kolanovic, yatırımcıların parayı emtialara yönlendirme zamanının artık geldiğini belirtti.

JP Morgan Chase stratejisti Marko Kolanovic, resesyon korkularının azaldığı ortamda hisse senetlerinin performanslarının diğer varlıkların performansını aştığını söyleyerek, yatırımcıların hisse senedi performanslarını artık ılımlı bir şekilde azaltıp, parayı emtialara yönlendirmelerinin zamanının geldiğini vurguladı. Marko Kolanovic, "Korkulan durumdan daha iyi sonuçlar gelen ekonomik veriler hisse senedi ve kredi piyasalarında fiyatlandı. Emtialar da diğer riskli varlıkların arkasında kaldı. Biz, risk dağılımımızın bir kısmını hisse senetlerinden üzerinden emtialara kaydırıyoruz" şeklinde konuştu.

Strateji ekibinin riskli varlıklar için ağırlığını artır önerisinin devam ettirildiğini tekrarlayan Marko Kolanovic, nakit ve sabit getiriler için ağırlığını azalt tavsiyesini koruduklarını da belirtti.

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? İşte tapu parsel sorgulama detayları!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı! 1017 personel alınacak! İşte detaylar!

İslam Memiş doların akıbeti hakkında açıklamada bulundu! Dolar eğer…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön