26 / 04 / 2024

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.



Pendik’te madencilik faaliyetleriyle ticarete adım atan ve bu yıl 50'nci yaşını kutlayan Kar Group, planladığı 2019 yatırımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Kar Group, son olarak Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı. Yenilenen tesisin, saatte 160 metreküp beton üretim kapasitesi var.

Türkiye'nin önde gelen müteahhitlerinin tüm ihtiyaçlarını yanıtlayan Kar Group'un, 2019 yılı planlamaları çerçevesinde; daha önce Kar Beton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme yatırımını tamamlayarak faaliyete açmıştı. Şirket, daha sonra Bursa'da Kayapa Agrega ve Hazır Beton Tesisi'ni hayata geçirdi. Yatırımlarla ilgili bilgi veren Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, '2019 yılı yatırım planlarını tek tek hayata geçirdiklerini söyledi. 2019 yatırım planlarımız çerçevesinde daha önce Sancaktepe tesisimizde bulunan  iki adet beton santralinde arıtma sistemi, tamamı kapalı stok alanı, toz salınımı engelleyen filtre sistemi ve geniş yeşil alan planlamasıyla hayata geçirdik.'  dedi.

Şenol Üçüncü, 'Karbeton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi, İstanbul'un tüm Anadolu Yakası'na hizmet veriyor. Yine geçtiğimiz aylarda faaliyete aldığımız 2019 yatırımlarımızdan Kayapa Agrega ve Hazır Beton Tesisi, hazır betonun yanı sıra mıcır, yıkanmış-yıkanmamış taş tozu, stabilize, duvar taşı, alt temel ve plentmiks yol malzemeleri üretimi gerçekleştiriyor. Son tesisimiz Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi de Kadıköy, Göztepe ve Erenköy bölgelerine hizmet verecek. Yılın ilk yarısında ciddi yatırımları hayata geçirdik, Elazığ ve Pendik'te devam eden yatırımlarımızda ise sona gelindi. 2019'un ikinci yarısında da yatırımlarımız olacak. Biz grup olarak yeşil ve çevre konusuna büyük önem veriyoruz ve tüm yatırımlarımızı bu kriterlerimiz doğrultusunda planlayarak hayata geçiriyoruz' şeklinde devam etti.

Yılda 2,5 milyon metreküp üretim yapabilen Kar Beton, toplam 2 bin 910 metreküp/saat kurulu kapasite ile hizmet vermeye devam ediyor. Kar Beton tesislerinin sayısı Karbeton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi yatırımı ile birlikte 12'ye yükselmiş oldu. 

 

Kar Group'tan 10 milyon TL'lik yenileme yatırımı!

Kar Beton, filosunu 30 adet Ford Trucks ile genişletti!

 

 


Geri Dön