24 / 04 / 2024

Karaman'da emeklilere 250 lira taksitle ev!

Karaman'da emeklilere 250 lira taksitle ev!

Karaman Belediye Başkanı Çalışkan, emekli vatandaşlara ve alt gelir grubuna yönelik konut projelerini anlattı. Çalışkan, ''Emekli vatandaşlarımız peşinat ödemeden taksitle ev sahibi olabilecek" dedi.



Karaman Belediye Başkanı Çalışkan, emekli vatandaşlara ve alt gelir grubuna yönelik konut projelerini anlattı.  Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Başbakanımızın bize hedef gösterdiği, başta emekli vatandaşlarımız olmak üzere 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile alt gelir grubuna yönelik konutlarımız için düğmeye basıyoruz. Emekli vatandaşlarımız peşinat ödemeden taksitle ev sahibi olabilecek" dedi. 



Karaman Belediyesi olarak konuta erişmekte zorlanan vatandaşları konut sahibi yapmayı hedeflediklerini belirten Çalışkan "TOKİ işçi konutları için ayırdığımız yere yaklaşık olarak 5 bin konut sığıyor. Bu yerin altyapısı hazır. Yolu, suyu, kanalizasyonu mevcut. İnşaat ruhsatı alındı. İşçi konutları için ilk etapta 428 konut yapıyoruz. İkinci etap için de talep toplanacak. Burası komple bir tesis olacak ve 32 derslik okulu, camiası ve sosyal donatıları olacak" dedi.


Anadolu'da Bugün 


Geri Dön