26 / 04 / 2024

Karşıyaka Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

Karşıyaka Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, ihalesi ikinci kez iptal edilen Karşıya Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. KSK Yönetimiyle buluşan Özalan, “Bu stat her şartta yerine yapılacak” diye konuştu.



AK Parti  İzmir  Milletvekili Alpay Özalan, ihale aşamasında olan İzmir'deki Karşıyaka Stadı için açıklamalarda bulundu. Özalan, ihalesi ikinci kez iptal edilen stat için Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, Başkan Vekili Gökhan Şensan ve yönetimdeki isimlerle bir araya geldi. 

"Karşıyaka Stadı'ndan vazgeçilmedi''

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Özalan, Karşıyaka Stadı'nı mevcut yerine yapmaya hükümetin kararlı olduğunu açıkladı. Özalan, "Karşıyaka Stadı'ndan vazgeçilmedi. Bu stat her şartta yerine yapılacak. Başka bir yer arayışı yok" ifadelerini kullandı.

 

Karşıyaka Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

 

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, kulübe salon, stat ve tesis kazandırmak için çalışmalarını sürdüklerini söyledi. Büyükkarcı, Özalan'a projelerini anlatıp kulüp olarak statlarının sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti. Karşıyaka heyeti, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'la birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'yla buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOKİ, stadın dava süreçlerini çözüp sonuca bağlayacak. Stat için yeniden ihaleye yapılacağı öğrenildi. 


Geri Dön