29 / 03 / 2024

Kartal Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

Kartal Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına Cevizli mahallesindeki yıkımla ilgili açıklama yapan Kartal Belediyesi proje alanında dinamit kullanılmadığını belirtti. işte Kartal Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...




Kartal Belediyesi bir internet sitesinde yer alan haber ve yorumların ardından kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına Cevizli mahallesindeki yıkımla ilgili açıklama yaptı. Kartal Belediyesi yaptığı açıklamada proje alanında dinamit kullanılmadığını belirtti.


Kartal Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Bir internet sitesinde yer alan haber ve yorumların ardından kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. Bahsi geçen haber gerçeği yansıtmadığı gibi çarptırılarak kamuoyu ile paylaşılmıştır. 


Söz konusu proje; 08.09.2013 planlı alanlar tip imar yönetmeliğine göre incelenmiş olup, 22.01.2016 tarih ve 00-052 ruhsat numarası ile yapı ruhsatı almıştır. Bu doğrultuda inşaat çalışmaları başlamıştır. Ayrıca inşaat sahasında Yapı Denetim Şirket yetkilileri, Şantiye Şefi ve İş Güvenlik Uzmanlarının bulunduğu ve çalışmaların ilgi firmalar tarafından kontrolünün devam ettiği tarafımızca tespit edilmiştir.  Söz konusu proje alanında dinamit kullanılarak bir patlama olmadığı da;  12.04.2016 tarihinde Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından tutulan tutanakla kayıtlara geçmiştir. 



Kartal Belediyesi




Geri Dön