28 / 03 / 2024

Kategori mağazacıları, temel ihtiyaçlar dışındaki perakende noktalarının kapatılmasını bekliyor!

Kategori mağazacıları, temel ihtiyaçlar dışındaki perakende noktalarının kapatılmasını bekliyor!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe, temel ihtiyaçlar dışında tüm perakende noktalarının kapatılması kararının kamu otoriteleri tarafından ivedilikle verilmesini beklediklerini dile getirdi.



Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe, yaptığı yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele çerçevesinde, başta halk sağlığının ve çalışanların korunması için perakende işletmeler tarafından kamu otoritelerinin önerileri doğrultusunda önlemler alındığını ve uygulamaya konulduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, birçok perakende işletmesinin, faaliyetlerini geçici olarak durdurduğunu söyleyen Tınastepe, şunları belirtti:

"Cumhurbaşkanımızın 'evinizden çıkmayın' tavsiyesine paralel bir şekilde KMD üyeleri olarak beklentimiz, temel ihtiyaçlar dışında tüm perakende noktalarının kapatılması kararının kamu otoriteleri tarafından ivedilikle verilmesi yönündedir. Halk sağlığı gözetilerek alınacak daha geniş kapsamlı önlemlerde derneğimiz üyesi tüm kuruluşlar, kamu otoritelerinin kararlarına birebir uyacak ve desteğini sağlayacaktır."

 

İstanbul'da AVM'ler kapanıyor!


Geri Dön