16 / 04 / 2024

Kayacity'de banka kredili ödemelerle! Hemen tapu fırsatı!

Kayacity'de banka kredili ödemelerle! Hemen tapu fırsatı!

Firma: Celaloğlu

Proje: Kayacity

Çok az sayıda dairesi kalan Kayacity'de cazip ödeme fırsatları sunuluyor. 15 bin 650 metrekare alan üzerinde yayılan Kayacity projesi İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.



Kayacity projesinde toplamda 236 adet daire yer alıyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerine yer verilen  Kayacity   Celaloğlu  İnşaat imzasını taşıyor.


İnşaat çalışmaları tamamlanan Kayacity projesinde kalan az sayıdaki daireler için cazip ödeme fırsatları sunuluyor. Daire alanlarının 114 metrekareden başlayarak 172 metrekareye kadar ulaştığı Kayacity'de teslimler hemen yapılıyor. 


2+1 dairelerin 334 bin TL, 3+1 dairelerin 414 bin TL, 4+1 dairelerin 494 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 15 bin 650 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Kayacity projesi ulaşım imkanları açısından Atatürk Havalimanına 10 dakika, Tem ve 3. Köprü bağlantı yolunun tam merkezinde inşa ediliyor. 


Kayacity de banka kredili ödemelerle! Hemen tapu fırsatı!


Celaloğlu İnşaat imzası taşıyan projenin sosyal donatıları içerisinde; yetişkinler için kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, Türk hamamı, cardio ve GYM ekipmanları, koşu bantları, buhar odası, toplantı ve taziye odaları, sağlık kulübü ve sauna bulunuyor. 


Adres : Güvercintepe Mah. Mert Sok. Kayabaşı-Başakşehir/İstanbul

Telefon : 0212 486 31 93


Kayacity hakkında detaylı bilgi için tıklayın 


projeye sor



Geri Dön