19 / 04 / 2024

Kayaşehir Bio İstanbul satılık!

Kayaşehir Bio İstanbul satılık!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Kayaşehir Bio İstanbul satılık daire fiyatları metrekare olarak 4 bin 500 lira ile 4 bin 500 lira arasında değişiyor. Kayaşehir Bio İstanbul projesi 2 milyar dolar yatırımla yükseliyor...




İstanbul'un akıllı ve ekolojik projesi olarak öne çıkan  Bio İstanbul  projesi Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Kayaşehir Bio İstanbul satılık daire bilgilerinden önce Kayaşehir Bio İstanbul hakkında bilgi verelim.


Bio City Development'ın geliştirdiği Kayaşehir Bio İstanbul projesi Çevre Şehircilik Bakanlığı, Emlak Planlama Proje Yönetimi ve  TOKİ  işbirliğiyle yükseliyor. Kayaşehir Bio İstanbul projesinde sanat merkezleri, okullar, AR-GE Merkezi, mahalle meydanları, alışveriş caddeleri, konutlar, ofisler yer alıyor.


Kayaşehir Bio İstanbul projesi Tabanlıoğlu Mimarlık ile Norveç asıllı Saunders Architecture firması tarafından tasarlandı. 2 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Kayaşehir Bio İstanbul Evleri projesi 3 etap olarak inşa ediliyor. 



Kayaşehir Bio İstanbul satılık!


Kayaşehir Bio İstanbul satılık daire fiyatları metrekare olarak 4 bin lira ile 4 bin 500 lira arasında değişiyor. Kayaşehir Bio İstanbul satış ofisi ile 0532 111 22 46 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Kayaşehir Bio İstanbul projesinde birinci etabın 2015 yılında tamamlanması planlanıyor.150 adet daire ve sıra evin lansman öncesi satışa çıkarıldığı Kayaşehir Bio İstanbul projesinin tamamı ise 2020 yılında bitirilecek. 


Kayaşehir Bio İstanbul iletişim

Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön