16 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerindeki bürokratlarıyla 4 saati aşan bir toplantı yaptı.



 

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hizmet ve yatırımların çok daha hızlı bir biçimde vatandaşlara ulaşması için geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri belediyeciliğini ekol ve okul olarak nitelendirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yapmış olduğu değerlendirme toplantısına Büyükşehir Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcıları, Büyükşehir bünyesindeki şirketler ile iştiraki olan şirketlerin Genel Müdürleri ve Daire Başkanları katılım gösterdi. 4 saati aşan toplantıda kent merkezi ve ilçelere yapılan ve yapılacak olan yatırımlar tek tek görüşüldü.

“KAYSERİ, BELEDİYECİLİKTE EKOL VE OKUL”

Toplantının çok verimli geçtiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Tüm kurum ve kuruluşlarımızla dayanışma içinde bürokrasiyi hızla aşma ve kısa sürede kararlarımızı vermek suretiyle yatırımlarımızı hızlandırmak için değerlendirme toplantısı yaptık. Nerde kaldık, ne yapıyoruz ve ne yapmalıyız anlayışı içinde çalışmalarımızı değerlendirdik. Kayseri’mizin yüz akı olan, her zaman takdir ettiğimiz, Kayseri belediyeciliğinin ekol ve okul olmasında, Türkiye’ye ve dünyaya örnek çalışmalar yapmasında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha yaşanabilir, daha konforlu ve daha güvenli bir Kayseri için çalıştıklarını dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, 16 ilçeyle, birlik beraberlik içinde bu çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.


Geri Dön