24 / 04 / 2024

Kayseri BYZ Outlet yenilendi!

Kayseri BYZ Outlet yenilendi!

Kayseri’nin en değerlenen lokasyonlarından biri olan Melikgazi - Osman Kavuncu Bulvarı’nda konumlanan ve BYZ Garage'ın yenilenen yüzü BYZ Outlet, şehir bağlantı yolları, tramvay ve otogarın kesiştiği noktada bulunuyor.




Kayseri’nin en değerlenen lokasyonlarından biri olan Melikgazi - Osman Kavuncu Bulvarı’nda konumlanan ve BYZ Garage'ın yenilenen yüzü BYZ Outlet, şehir bağlantı yolları, tramvay ve otogarın kesiştiği noktada bulunuyor. Alışveriş ihtiyacını eksiksiz gideren BYZ Outlet, geniş açık ve kapalı otoparkı alanı ile de bölgede yaşanan park sorununa çözüm getiriyor.

5 Kasım’da Kayseri’nin en büyük erkek giyim mağazası olacak olan IGS’nin açılışının yapıldığı BYZ Outlet’te açılışa özel olarak ‘tüm takım elbiselerde 3 al 1 öde’ kampanyası uygulanıyor.

Yeni mağazalarıyla hitap ettiği kesimi de genişleten BYZ Outlet’te çok yakın zamanda Levi’s ve Dockers mağazaları da açılıyor.


Sezon boyunca devam eden etkinlikleriyle Kayserililer'in sosyal ihtiyaçlarına da cevap veren BYZ Outlet, tanınmış giyim markaları, Türk mutfağından lezzetler sunan yeme-içme alanıyla hizmet veriyor.

BYZ Outlet’te yeni açılacak IGS, Levi’s ve Dockers’ın yanı sıra Porland, Flo Outlet, Maba Store, Maba Outlet, Mavi, Hummel, English Home, Çift Geyik Karaca, Zingora, Takıştır, My Dekolte Ayakkabı, Özdilek, Simit Sarayı, Arçelik, Bimeks, Italian Store, Kaşmir Halı, Katia & Bony, Çemen’s Mutfak, Dr.

Mangal, Pizza Wings, Bursa Kebap Evi, Beğendik Market bulunuyor. Ayrıca ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayacak açık - kapalı otopark, oto yıkama, terzi, lostra, kuru temizleme hizmetleri de mevcut.



Kayseri GÜndem


Geri Dön