24 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.



Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp, daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesi için başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde 1 blok 44 daire 3 dükkan ile 1 blok 44 daire 4 dükkanın kat karşılığı ihalelerinin 8 Ocak 2019 Salı günü düzenleneceğini söyledi.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, kentsel dönüşümle Kocasinan’ın daha çok değerlendiğini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, yapılan dönüşüm kapsamında Kocasinan’ın çehresinin değiştiğini belirtti.

 Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Çolakbayrakdar, “Hedeflerimiz doğrultusunda adım adım Kocasinan’ı geleceğe hazırlıyoruz. Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bir yandan hak sahiplerine huzurlu yuvalarını teslim ederken, bir yandan da yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. Tüm gayretimiz, Kocasinan’ı daha da güzelleştirerek, değerine değer katmaktır. İhtiyaç olan mahallelerde başlatmış olduğumuz kentsel dönüşümle Kocasinan’ımız, çağdaş ve modern bir görünüme kavuşuyor.” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak mahallelerimizin her birini Yeni Kocasinan’a hazırlamak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz” açıklamasında bulundu.


Geri Dön