26 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşümle birlikte Uğurevler Mahallesi’ne Aile Sağlık Merkezi kazandırıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar mahalledeki çalışmaları inceledi. 



Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Uğurevler Mahallesi'ne Aile Sağlık Merkezi inşa ediliyor. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalledeki çalışmaları yerinde inceledi. Çolakbayrakdar sosyal odaklı projeler ürettiklerine dikkat çekerek şunları söyledi: 

“Uğurevler Mahallemizdeki Aile Sağlığı Merkezi inşaatını ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledim. Bu mahallemizde devam eden kentsel dönüşümle bitlikte yeni yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla birlikte bölgenin çehresi değişecek. Özellikle ihtiyaç duyulan mahallelerde başlatmış olduğumuz kentsel dönüşümle Kocasinan’ımız, çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacak. Dönüşümle birlikte bu bölgede ihtiyaç duyulan yol, yeşil alan ve çevre düzenlemeleri gibi sosyal donatıları en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz. Kocasinan Belediyesi olarak ihtiyaç görülen her alanda en iyi hizmeti sunabilmek için yoğun gayret içerisindeyiz. Hedefimiz, en hızlı şekilde projelerin inşaatlarını tamamlamaktır. Şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı olsun.” 


Geri Dön